A problémám az, hogy a belső tartó AIM-7 képességét nem tudom.![]()
![]()
![]()
Konkrétan Mk84re hirtelenjében nem találok képet,de már az F5 is elbirta ezt,és a fenti képen a pótosok 1040 literessek
![]()
Emlékszem olyan képre,hogy a belsőkre voltak függesztve 7ek,külsókre 9ek.De elvileg 4db 7t tudott egyszerre vinni.Viszont nem emlékszem rá,hogy láttam volna ilyen képet.A problémám az, hogy a belső tartó AIM-7 képességét nem tudom.
Az F-5 manual megvan. Abban semmi új nincs.
Kevésbé szakmai,de a Hasegawa 1/72-es F-20 makettje csak a külső szárny alatti pilonra jelzi az AIM-7-et. Az összeállítási útmutatóban nagyon korrekt kis ábra szokott lenni, hova mit tehet az emberA problémám az, hogy a belső tartó AIM-7 képességét nem tudom.
Az F-5 manual megvan. Abban semmi új nincs.

Amerikai Gripen-előd.ezt a repülőt sosem tudtam hova tenni.....(esztétikailag)......
Gyönyőrű kis gép volt.És a maga korában még nagyon is potens,főleg a méretéhez képest.
Ami azt illeti,az F20 az F5 szerves továbfejlődése volt.Leánykori neve F5G.Az F-20-as egyetlen létjogosultsága talán még 15, de inkább 20 évvel korábban, a hetvenes évek legelején, mi több, a hatvanas évek közepén (tehát lényegében az F-5-ösök helyett) lehetett volna, ha létezett volna akkoriban ilyen kis helyre beépíthető, ekkora teljesítményű, gazdaságosságú és megbízhatóságú hajtómű, mint az F404-es.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..