Csak savanyúbb.Olyan vagy, mint a viccben a csóka, aki mindenben pinát lát....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak savanyúbb.Olyan vagy, mint a viccben a csóka, aki mindenben pinát lát....
ez mar egesz szep szam.
The 700th F-35 has been delivered — a milestone that represents the critical growth of the most advanced node in the 21st Century Warfare architecture to deter aggression and win the high-end fight.
Egy SR-71-esEnnél mi lenne látványosabb és hangosabb...?
Nagyjából ennyi MiG-29-es 9.12/13-as készült összesen, egyben az utolsó nagyobb szovjet vadászrepülőgép sorozatként.
De azért látszik, amik a sok fröcsögőnek magyaráztam a margóra a Gripen vs MiG-29 videó alatt.Rosszul emlékeztem, a MiG-29 9.12-esből készült vagy 700db.
Amúgy még ez is erősen alábecsüli a valóságot, hogy a külső függesztés + kisebb gépen mekkora szívás a repteljesítményre a hatás.BMS 4.35-tel csak csináltam egy gyors repülést, de amúgy az F-16CJ supplementből is ki lehet nézni.
Egy tiszta, telitankolt F-16C vs 6xMk-82 + 1x üres Cl tank.
A tömeg ugyanaz, csak a légellenállás más.
Na ennél durvább eltérések vannak az F-35A harci vs F-16C harci között.
szep lenne az, csak kicsit koverJó gép, de szegény nagyon csúnyàcska.
Jó gép, de szegény nagyon csúnyàcska.
Jó gép, de szegény nagyon csúnyàcska.
nekem tetszik, szemből/oldalról olyan mint egy kigyúrt galamb aki azt kérdezi: mit nézeee? dJó gép, de szegény nagyon csúnyàcska.
fake.Royal Navy aircraft carrier HMS Queen Elizabeth maintenance crew members working on an US Marines F-35B