F124 Sachsen-class

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
9 715
11 452
113
1 radarantenna* képes 4 rakétát végfázisban kiszolgálni és van ilyen radarantennából 4 db azaz végfázisban 16 rakéta, de nem egy irányba.

*Ugye AESA radarról beszélünk így több száz különálló adó-vevő egység alkot egy radarantennát,már ha ez jó kifejezés rá.
Igen ám, de a szenzorfúzió miatt a SMART-L radar is multifunkciósá tehető, valamint az APAR radar oldalai is átfedést érhetnek el, mivel az antenna domború.
Ezen kívül a minimum 1, de egyes források szerint 2 fajta EO torony is van a rendszerben ami 10-12km-en belül tud rakéta méretű célokat követni.
Ezen felül csak a végfázis korlátozódik 16 (4x4) rakétára. És az is csak az APAR radar részéről.
Azt gondolom, hogy kimondottan sok rakéta kellhet ahhoz, hogy túlterheljünk egy ilyen rendszert.
 
  • Tetszik
Reactions: endre