Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van ilyen elemzés több is a neten.És többnyire arra jutottak,hogy nem,nem mindig jobb-csak többet jobb,mint nem.
Maschinenkanonen-Kaliber – ist größer auch immer besser?
(Előfizetéses cikk, de valakit lehet hogy érdekel annyira a téma hogy fizet érte 2,50 €-t hogy elolvassa.)
Turret | Country of origin | Manned/ Unmanned | Main armament calibre (mm) | ATGM |
32V01 | Russia | Unmanned | 30 | No |
AMICT | South Africa | Manned | 30 | No |
AU-220M | Russia | Unmanned | 57 | No |
Berezhok | Russia | Manned | 30 | Yes |
Cockerill 1030 | Belgium | Unmanned | 30 | No |
Cockerill 3030 | Belgium | Both available | 30 | No |
Guardian 30 | Spain | Unmanned | 30, 40 | Yes |
Hitfist | Italy | Manned | 25, 30, 40 | No |
Hitfist UL | Italy | Unmanned | 30 | No |
LANCE | Germany | Both available | 30 | Yes |
Mizrak | Turkey | Unmanned | 30 | Yes |
Nefer | Turkey | Unmanned | 25, 30 | No |
Protector RT60 | Norway | Unmanned | 30, 40 | Yes |
RIwP | USA | Unmanned | 12.7, 25, 30 | Yes |
Samson 30 | Israel | Unmanned | 30, 40 | Yes |
T40 CTA | France | Both available | 40 | Yes |
ZSSW-30 | Poland | Unmanned | 30 | Yes |
Azthiszem mótvá valamelyik topikban.Turret options for modern AFVs...
Turret Country of origin Manned/ Unmanned Main armament calibre (mm) ATGM 32V01 Russia Unmanned 30 No AMICT South Africa Manned 30 No AU-220M Russia Unmanned 57 No Berezhok Russia Manned 30 Yes Cockerill 1030 Belgium Unmanned 30 No Cockerill 3030 Belgium Both available 30 No Guardian 30 Spain Unmanned 30, 40 Yes Hitfist Italy Manned 25, 30, 40 No Hitfist UL Italy Unmanned 30 No LANCE Germany Both available 30 Yes Mizrak Turkey Unmanned 30 Yes Nefer Turkey Unmanned 25, 30 No Protector RT60 Norway Unmanned 30, 40 Yes RIwP USA Unmanned 12.7, 25, 30 Yes Samson 30 Israel Unmanned 30, 40 Yes T40 CTA France Both available 40 Yes ZSSW-30 Poland Unmanned 30 Yes
Note: All information derived from open sources. The above is a selection rather than an exhaustive list of all medium-calibre turrets available.
A kép volt, én linkeltem, de már nem látszik, ezért linkeltem be újra. Aladeen szokta bemásolni a saját wikis táblázatát, nem azzal kevered?Azthiszem mótvá valamelyik topikban.
Nem, a képre emlékeztem.A kép volt, én linkeltem, de már nem látszik, ezért linkeltem be újra. Aladeen szokta bemásolni a saját wikis táblázatát, nem azzal kevered?
Leonardo is developing two new medium calibre guns...
Leonardo is developing two new medium calibre guns - EDR Magazine
Leonardo unveiled 2 new projects for medium calibre guns, one chambered for 30x113 ammunition while the second is a Gatling weapon firing.www.edrmagazine.eu