Film-Front

Status
Not open for further replies.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Unsere Mutter, Unsere Vater... En nagyon rajta maradtam. Leginkabb mert kivetelesen sok figyelmet forditottak a felhasznalt eszkozokre, egyenruhakra... Komoly es rendesen elvezheto alkotas. Szerintem.

• Tetszik
Reactions: gacsat
Egy kis 70-es évek a tengeren: a nyugat-német Mölders romboló, szerintem kiváló felvételek (ma múzeumhajó Wilhelmshavenben). :D

• Tetszik
Reactions: fishbed
Boki linkelte a Szaljut-7 trailerét. Nagyon ígéretes filmnek tűnik, várom, bár sajnos nem valószínű,hogy magyar moziban valaha is láthatjuk.
Az oroszok idén nagyon belelendültek az igaz történeten alapuló űrhajós filmek gyártásába, a tavasszal az Elsők Ideje című filmet mutatták be, ami Alekszej Leonov űrsétájának történetét mutatja be a felkészüléstől a végrehajtásig. Láttam a filmet(sajnos nem 3D-ben), nagyon jó és teljesen őszintén bemutatja a felmerülő technikai problémákat.Persze ez valószínűleg nem véletlen, a film fő szakmai konzultánsa ugyanis maga Alekszej Leonov volt. A CGI is minőségi,kivéve a meghibásodott MiG-gel való leszállás jelenetét.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Maradva az űrhajóknál következzék egy sci-fi sorozat,ami szerintem az utóbbi időkben a legjobb.The Expanse. Eddig 2 évad ment le, a harmadik jövőre várható:

Na jól van... ezeket sikerült rossz helyre tennem, a film frontba, a filmek és sorozatok téma helyett. Így jártam,elnézést.

Maradva az űrhajóknál következzék egy sci-fi sorozat,ami szerintem az utóbbi időkben a legjobb.The Expanse. Eddig 2 évad ment le, a harmadik jövőre várható:
Ez nagyon jó sorozat évek óta a legjobb sci fi és a megvalósítása is gyönyörű:D:D

Boki linkelte a Szaljut-7 trailerét. Nagyon ígéretes filmnek tűnik, várom, bár sajnos nem valószínű,hogy magyar moziban valaha is láthatjuk.
Az oroszok idén nagyon belelendültek az igaz történeten alapuló űrhajós filmek gyártásába, a tavasszal az Elsők Ideje című filmet mutatták be, ami Alekszej Leonov űrsétájának történetét mutatja be a felkészüléstől a végrehajtásig. Láttam a filmet(sajnos nem 3D-ben), nagyon jó és teljesen őszintén bemutatja a felmerülő technikai problémákat.Persze ez valószínűleg nem véletlen, a film fő szakmai konzultánsa ugyanis maga Alekszej Leonov volt. A CGI is minőségi,kivéve a meghibásodott MiG-gel való leszállás jelenetét.
Én letöltöm őket. Aztán általában angol felirattal nézem meg. A leonovost nagyon várja a Vosztok blog is, úgyhogy valószinűleg lessz hozzá magyar felirat is.

Ha egyszer időm lesz megnézem.

Ha minden igaz ma este kilenckor lesz a film+- ön vagy a mozi+- ön vagy melyik én az a medvehosos orosz film. Szuperhősök vagy mi a címe?

Ezt láttátok már? Nekem tetszett.

Egy kis füstokádás:

Mondjuk az a 15 mp-es MITO az a hidegháborús szint volt, ma már nem tolják ennyire durván a feladat gyakorláskor.

Ez is frankó volt, de azért az igazán durva a hazai pályás móka, az biztos :) Igaz Fairford csak könnyebben elérhető, mint Louisianana, vagy Észak-Dakota... :)

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pocok75
Egy kis füstokádás:

Mondjuk az a 15 mp-es MITO az a hidegháborús szint volt, ma már nem tolják ennyire durván a feladat gyakorláskor.

Ez is frankó volt, de azért az igazán durva a hazai pályás móka, az biztos :) Igaz Fairford csak könnyebben elérhető, mint Louisianana, vagy Észak-Dakota... :)
A greenpeace-t meg a szívinfraktus kerülgeti. :)

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Egy Japánban élő magyar videós meglátogatta az Atsugi Légibázist, amit közösen használ a JMSDF és a US Navy. Elég nagy volt a mozgás, Super Hornetek, P-1-esek és Black Hawkok. :D

• Tetszik
Reactions: fishbed and Luthero
Egy régi videó az orosz légierőről sok érdekes felvétellel:

Status
Not open for further replies.