Az az agyfasz, hogy a látvány már "mérőszám". A látványnak az a feladata, hogy kiszolgálja a történetmesélést. Ezért volt fasza a jó film fekete-fehér tévén is.
Berend Iván vidéki nemes, jelentős vagyon tulajdonosa. Ha kell, úgy párbajozik és kártyázik mint dzsentritársai, ha kell táncol, bókol, mint a legtöbb gavallér. De távol áll tőle e nagyvilági élet. Inkább természettudományos előadást tart, s nem sajnálja egy gyémánt elégetésével bizonyítani...
Berend Iván vidéki nemes, jelentős vagyon tulajdonosa. Ha kell, úgy párbajozik és kártyázik mint dzsentritársai, ha kell táncol, bókol, mint a legtöbb gavallér. De távol áll tőle e nagyvilági élet. Inkább természettudományos előadást tart, s nem sajnálja egy gyémánt elégetésével bizonyítani...
2025 legnagyobb filmes "botrányai".
Ez önmagában nem lenne érdekes, de végig néztem, és rájöttem ez nem a filmekről szól.
Gyakorlatilag egy látlelet a nyugati világ mentális állapotáról:
Francia akció-vígjáték Szereplők: Jean Reno, Christian Clavier, Isabelle RenauldA francia nemzetbiztonsági hivatal két kémje, Philippe Boulier (fedőneve Cápa) és egy gyönyörű szőke nő majdnem lekapcsolja a kolumbiai kábítószermaffiát, de a dolog úgy alakul, hogy végül nekik kell...
2025 legnagyobb filmes "botrányai".
Ez önmagában nem lenne érdekes, de végig néztem, és rájöttem ez nem a filmekről szól.
Gyakorlatilag egy látlelet a nyugati világ mentális állapotáról:
Ebbe most futottam bele. Láttam már hasonlót, de ez most ledöbbentett:
Elképesztő már most hol tart az AI zene és videó szerkesztés.
Konkrétan még a "Superpanavision" film stílust is lehozta. Nem semmi