Ha arra gondolsz, hogy unalmas lett ez az anti-corporate üzenet, akkor igazat adok
A Covenantban azért kicsit más volt már a felütés.
nem egyszerűen egy elvont anti-coporate üzenetre, hanem hogy pont ugyanaz a történet, és pont ugyanazokat a jeleneteket látom szinte, újracsomagolva.
Teremtéstörténet, furulyázó android,
ez érdekes felütés, ezzel akár még lehetett volna egy másik film, de inkább ugyanazt a történetet forgatták le
akadnak, élőben ismerek ilyen nagyon okos embereket, akik nagyon hülyék. jónéhányan szigorúan véve is "tudósok".
belepetézik, kiműti saját magának, majd 20 perc múlva egyenes fut a guruló űrhajó elől összetűzött sebbel... Meg az öklömnyi polip táplálék nélkül pár óra alatt több méteresre nőtt... ááááááá
igen ezek a dolgok inkább.
amúgy ezek az újélien filmek összefolynak, maratonban megnéztem az összeset, és nem nagyon hatottak meg az újkori alkotások, lehet, hogy a maraton miatt, de azt éreztem, hogy épp ugyanazt látom, nulla új ötlettel.
A többi megjegyzésem az élet nevű színjátékra vonatkozott.
Van ahol a variációk egy témára nagyon jól működik, imádom az Olsen-banda filmeket, mind variációk egy témára, kicsit más részletekkel, történettel kitöltve uganazt a meta-történetet. Ilyesmit csinált Scott is, de nekem nem tetszett, nem volt az egyedi történet és a metatörténet ismétlődő fővonásai közt az egyensúly jól megválasztva szerintem.