Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fallout teljes története:
Egész jó sorozat lett! ... nekem.
Végre egy szinte teljesen normális sorozat a napjainkban szite "szokásos-megtérítőssel" ellentétben.
Egyszer-(kétszer-)nézhetős, kellemes, esti-mozi szintű sorozat.
.
Az egyik főhősnek azért négernek kellett lenni.
Legalább buzi/queer/... nincsenek az arcba-tolva! Végre!
Mindenkinek feltöltött ajkai vannak akinek a közeli jelenetei a teljes sorozatban összesen több, mint 5 perc.
"Valami" Nolan az egyik producer/rendező az "Asszonyával"!
A Nagy Nolan kis-tesója és többször alkotótársa!
Jók mindketten!
Maradtak történet-szálak függöben, szerintem jön is a második évad, megérdemelten!
Remélem nem lesz eltolva, mint a Reacher másodikja.
.
.
Egész jó sorozat lett! ... nekem.
Végre egy szinte teljesen normális sorozat a napjainkban szite "szokásos-megtérítőssel" ellentétben.
Egyszer-(kétszer-)nézhetős, kellemes, esti-mozi szintű sorozat.
.
Az egyik főhősnek azért négernek kellett lenni.
Legalább buzi/queer/... nincsenek az arcba-tolva! Végre!
Mindenkinek feltöltött ajkai vannak akinek a közeli jelenetei a teljes sorozatban összesen több, mint 5 perc.
"Valami" Nolan az egyik producer/rendező az "Asszonyával"!
A Nagy Nolan kis-tesója és többször alkotótársa!
Jók mindketten!
Maradtak történet-szálak függöben, szerintem jön is a második évad, megérdemelten!
Remélem nem lesz eltolva, mint a Reacher másodikja.
.
.
Meglepi :
.
Csak engem zavar hogy ő volt főgonosz is?Meglepi :
.
Boccs fasz vagyok.Csak engem zavar hogy ő volt főgonosz is?
Ez nem HC hibája.Mondtam én, hogy a Henry Cavill sem garancia a jó adaptációra... Egyszerűen nem bírták ki, hogy ne tegyenek be nőket csataharcosnak.
GW confirms there are female Warhammer 40k Adeptus Custodes
Female Space Marines are a touchy topic for Warhammer 40k fans, but a new codex reveals their Adeptus Custodes allies always included women.www.wargamer.com
Ez nem HC hibája.
Maga a Games Workshop ami a Warhammer 40k univerzumot szerkeszti, az találta ki, hogy vannak női Custodes is, de hogy mi a francnak, amikor ott az Adepta Sororitas, meg a Astra Militarum is full koedukált. Ebben az univerzumban nincsenek elnyomva a nők, szal nem értem mit izmoznak most a női Custodesal.
Sajnos felkell rá készülni, hogy ahogy egyre jobban reflektor fénybe kerül a WH40k, egyre többen ismerik meg, úgy fog felfigyelni rá buz1wood is, meg az lmbtq gépezet, és úgy akarja majd egyre jobban beleszőni az elmebajt. A wh40k egy borzasztóan nyomasztó, sötét és nyers világ... ahol nincsen más csak háború. A gyengéket eltapossák benne mint egy büdösbogarat, szóval ebben a világban ezek az identitásukban gyenge hópihék nem fogják megtalálni a számításaikat, már ha a GW hű marad saját magához és nem kurvul el.
Megnéztem én is a Civil War filmet, és valóban nagyon nyomasztó , nyomasztóan szar lett, se sztori, se forgatókönyv, a szinészi játékot hagyjuk is.Én nagy Fallout rajongó vagyok és nagyon elégedet vagyok a filmmel és mondani valójával. Meg kell mondanom nagyon a helyén volt minden a filmben, az utolsó szög is autentikus volt, sok helyen az állam le eset hogy mennyire ragaszkodtak a játékok képi megjelenítéséhez. Tegnap megnéztem a Civil War filmet nagyon nyomasztó de ez így van rendben és nagy áthallása van a Fallout sorozat és a film között (szerintem).
Egy úr Moszkvában
Még jó is lehetne ha nem a Bridgerton család stílusában készül ...