Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 173
59 913
113

Nem, nem ez az. De ez is elég betegnek hangzik :)
Amit én láttam az szerintem 90's évek.
Valami űrcsata után meg van rongálódva az űrhajó, meg kellene javítani, de kiderül, hogy szabotázs is van, és akkor jön elő ez a téma, hogy az idegen nőstények beépültek közéjük :)
Elképesztő milyen sztorikat leforgattak akkoriban.

• Hűha
Reactions: weasel007

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 828
4 124
113
Hát még arra sem emlékszem. Késő este volt és vagy 20 éve.
De azóta se tudom mit néztem. De ha bárki ennyiből kitalálja, megköszönöm :cool:

Valószínűleg a Végtelen határok egyik kétrészes története volt. A második az űrhajós, az első meg az előzménye:

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 173
59 913
113
Valószínűleg a Végtelen határok egyik kétrészes története volt. A második az űrhajós, az első meg az előzménye:

Nem hittem volna, hogy valaki megtalálja de neked sikerült!
Köszönöm!
Ezer éve kerestem!

• Tetszik
Reactions: Pogány

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 828
4 124
113
Nem hittem volna, hogy valaki megtalálja de neked sikerült!
Köszönöm!
Ezer éve kerestem!

Szívesen :)
Amúgy nem volt nehéz, mert a Végtelen határok (a Babylon 5 mellett) nagy kedvencem volt huszonpáréve, a legtöbb epizód eléggé elgondolkodtató volt.
És talán ez a három epizód tetszett nekem a legjobban:

Ebben a vadnyugati időkben kap pár ember "természetfeletti" képességeket.

Ebben egy távoli idegen bolygó ásványkincseinek felderítésére kiküldött hajó legénysége fut bele pár primitívnek tűnő földönkívülibe.

Ebben pedig egy diák készít hidegfúziós bombát, hogy ezáltal bosszút állhasson az őt korábban bántalmazókon és kihasználókon.

• Tetszik
Reactions: Pogány and fip7

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 565
26 454
113

Beletallóztam, fölöttébb nyomasztó, sötét a hangulata.

• Tetszik
Reactions: fip7

Lupus80

Well-Known Member
2020. december 20.
278
749
93

Rettenetesen köszönöm hgy megtaláltad a kedvenc sorozatomat!

• Tetszik
Reactions: fip7

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 516
16 400
113
A The Old Man 2. Szezonja eddig dög unalom, felejthető.
A Slow Horses nézhető, de semmi extra.

Viszont amiről azt hiszem még nem volt szó a Pingvin sorozat, ami a nevével ellentétben nem termeszetfilm.
Az utolsó Batman után kezdődik a sztorija, és valami parádes a történet vezetés, ahogy építkezik, a dramaturgia, és a színészi játék is. Nem képregényes, inkább amolyan első Joker felé megközelítés, ezúttal a maffia működéséről.
Az első három rész után eddig az év legjobb sorozata. Nézzétek meg!

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 827
10 730
113
"Északi Sark". Az igen jól sikerült, Breszti Erőd rendezőjének új filmje.

"-Nyikita Szergejevics, az USA 15 nukleáris rakétát telepített Törökországba. A repülési idejük Moszkváig körülbelül 10 perc.
-De ettől mi nem ijedünk meg. Tudják meg, hogy senki sem diktálhat a feltételeket a Szovjetuniónak! Erődemonstrációra van szükségünk, ahol megmutathatjuk, hogy az Északi sark a miénk!
-A kormányunk döntést hozott, hogy egy szovjet tengeralattjárónak el kell mennie az északi sarkig, majd ott meg kell mutatnia az agresszor számára, hogy készen állunk, mint atomhatatlom."

-"Nem akarok az az ember lenni, akivel elkezdődik a harmadik világháború"

A szereplők részben azonosak. A most a tengeralattjáró kapitányának szerepében lévő Andrej Merzlikin a Breszti erődben határőr parancsnok volt. A filmet jövő február 27-én mutatják be az oroszországi mozikban.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 385
36 365
113

Állítólag az "incelek" szerették az első részt. Állítólag teljesen véletlen volt, hogy nekik (meg általában, az ún. dühös fiatal fehér férfiaknak az angloszférában) tetszőre sikeredett a film, a rendező (Todd Phillips) szándéka állítólag teljesen más volt (volt már ilyen a filmtörténetben, pl. az Amerikai História X, amit a szintén zsidó rendezője aztán meg is tagadott), és a média is sokat siránkozott rajta, hogy a Joker ilyen "toxikus rajongókat" szerzett, és ezen feldühödve most egy "anti-incel" filmet akart, amivel ezen közönséget akarta megsérteni azzal, hogy egy musicalt csinált a második részből, benne Gagával. De olyan szar lett, hogy még az említett újságírók szerint is szar...

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: megazez and fip7

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 173
59 913
113

Állítólag az "incelek" szerették az első részt. Állítólag teljesen véletlen volt, hogy nekik (meg általában, az ún. dühös fiatal fehér férfiaknak az angloszférában) tetszőre sikeredett a film, a rendező (Todd Phillips) szándéka állítólag teljesen más volt (volt már ilyen a filmtörténetben, pl. az Amerikai História X, amit a szintén zsidó rendezője aztán meg is tagadott), és a média is sokat siránkozott rajta, hogy a Joker ilyen "toxikus rajongókat" szerzett, és ezen feldühödve most egy "anti-incel" filmet akart, amivel ezen közönséget akarta megsérteni azzal, hogy egy musicalt csinált a második részből, benne Gagával. De olyan szar lett, hogy még az említett újságírók szerint is szar...

Szóval azt állítod, hogy egy cég ami a vevőiből él, pénzügyi sikert arat és elismerést a vevői körében.
De ez nem tetszik nekik (!) és csinálnak egy olyan szar terméket, ami totál anyagi bukás és elüldözik vele a vevőiket? Mind ezt szándékosan? o_O
Hogy is mondták a Tanú című filmben? - Hát Pelikán elvtárs, nem lennék most a kapitalisták helyében :cool:

• Tetszik
Reactions: megazez

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 385
36 365
113
Szóval azt állítod, hogy egy cég ami a vevőiből él, pénzügyi sikert arat és elismerést a vevői körében.
De ez nem tetszik nekik (!) és csinálnak egy olyan szar terméket, ami totál anyagi bukás és elüldözik vele a vevőiket? Mind ezt szándékosan? o_O
Hogy is mondták a Tanú című filmben? - Hát Pelikán elvtárs, nem lennék most a kapitalisták helyében :cool:

Ezen a szinten már nem kapitalisták vannak. Vagyis igen, de ezeknek már van bőven pénzük arra, is hogy elb.sszák az ideológia oltárán.

• Tetszik
Reactions: megazez and Pogány

ronis

Well-Known Member
2022. március 23.
243
1 430
93
A The Old Man 2. Szezonja eddig dög unalom, felejthető.
A Slow Horses nézhető, de semmi extra.

Viszont amiről azt hiszem még nem volt szó a Pingvin sorozat, ami a nevével ellentétben nem termeszetfilm.
Az utolsó Batman után kezdődik a sztorija, és valami parádes a történet vezetés, ahogy építkezik, a dramaturgia, és a színészi játék is. Nem képregényes, inkább amolyan első Joker felé megközelítés, ezúttal a maffia működéséről.
Az első három rész után eddig az év legjobb sorozata. Nézzétek meg!

Colin Farell elképesztően hozza a figurát, mondjuk Danny De vito jó magasra rakta a lécet,

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 498
18 614
113

Immáron sztem 200adszor elkezdtem nézni a világ egyik legjobb filmjét...Pláne, hogy igaz történet...

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 139
80 998
113

"Please note that this video is a concept trailer created solely for artistic and entertainment purposes. I have meticulously incorporated various effects, sound design, AI technologies, movie analytics, and other elements to bring my vision to life. Its purpose is purely artistic, aiming to entertain and engage with the YouTube community. My goal is to showcase my creativity and storytelling skills through this trailer. Thank you for your support, and let's dive into the world of imagination!"

• Tetszik
Reactions: sidewinder12