R
rejsz felügyelő
Guest
Nekem a mai filmekkel úgy általában ez a bajom.Az a baj az új SW-kkel, hogy úgy forgatnak filmeket, hogy igazából semmilyen történetet nem akarnak elmesélni nekünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem a mai filmekkel úgy általában ez a bajom.Az a baj az új SW-kkel, hogy úgy forgatnak filmeket, hogy igazából semmilyen történetet nem akarnak elmesélni nekünk.
Ezért állt az emberek nagy része sorozatra, mert ott van idő építkezni. A AAA-s sorozatok nagy átlagban hülyére pofozzák már az átlag feletti filmeket is.Nekem a mai filmekkel úgy általában ez a bajom.
Ezért állt az emberek nagy része sorozatra, mert ott van idő építkezni. A AAA-s sorozatok nagy átlagban hülyére pofozzák már az átlag feletti filmeket is.
Pedig ugye van elég SW történet, válogathattak volna jobbakból bőségesen. Még ebből a 7-8-9-ből is kihozhattak volna valami sokkal ütősebbet mert a történet valamennyire egyezik a legendákban évtizedekkel ezelőtt leírtakkal. Csak sajnos a nézőt hülyének nézik, úgy gondolják befogják a száját azzal hogy kap egy alap SW-t, jedikkel, ostoba birodalmiakkal, szuperfegyverekkel, aztán győz a jó, a néző meg mehet SW-pólót meg Csubakka figurát venni. Én a Zsivány 1-et azért nem néztem meg mert a 7-ik rész (már a címére sem emlékszem) annyira xar volt hogy jujjha, és úgy berágtam hogy elment a kedvem ettől egy időre. A 8-at se néztem meg, csak részleteket miután mindenki végtelenül lefikázta. A Han Solot megnéztem, mert végre másabb hangvételű volt, nem voltak Halálcsillagok, jedik, jók, rosszak, stb. Úgyhogy annál azt kaptam amit vártam, a 7-hez képest ég és föld. A 9-et se fogom megnézni, mert az ember ismeri a legendákban leírt sztorit, de mivel azt eltörölték, és csináltak belőle pár átvétellel egy sokkal gyengébb sztorit így végig kevésnek érezném. Sajnos a 9 is egy rakat xar lesz ezzel a satnya cselekményszállal és ezekkel a béna szereplőkkel. Ez már sajnos csak a SW bögrékről meg játék fénykardokról, pólókról szól. Pedig egy Thrawn trilógia, pár Solo történet, vagy a Darth Revan sztori pl bőven érdekes lehetne ha jól megcsinálnák.molnibalage
Annak idején az I. II. III.-at is sokan fikázták, mert más jellegű filmek voltak, mint az eredeti trilógia.
Ellenben én nagyon szerettem, mert szerintem nagyon kreatív filmek voltak, hibákkal ugyan de tele eredetiséggel, és szépen tágították az SW univerzumot. Meg nem mellesleg szerintem egy nagyon jó történetet meséltek el. Szó szerint volt történet, ráadásul kettő darab is! Egyrészt Anakinből , hogy lett Dart Vader, másrészt hogy került hatalomra Dart Sildius. Szerintem ez utóbbi nagyon jól ki volt találva, abszolút 10 pontos történet szál volt nálam.
Ezzel ellentétben én nem tudnám itt és most elmesélni, hogy miről szólt az SW VII és az SW VIII. Igazából lövésem sincs , hogy ki mit és miért csinál benne, olyan súlytalan az egész. Magát a történetet nem látom. Ellenben a hülyeséget nagyon is érzékelem és az van benne bőven. Meg egy csomó érdektelen szál amikről szintén nem tudom, hogy honnan indulnak és hová vezetnek....
A zsivány egyes viszont valóban élvezhető film volt. Nekem az eleje kicsit vontatott volt, de aztán csak kiteljesedett az egész. Ott volt sztori, meg szerethető egyedi karakterek. És annak volt tétje, még úgy is , hogy tudtuk, hogy sikerrel járnak.
Az a baj az új SW-kkel, hogy úgy forgatnak filmeket, hogy igazából semmilyen történetet nem akarnak elmesélni nekünk. Szerintem meg úgy neki sem szabadna állni egy filmforgatásnak, hogy nincs történet! Ugyanis egy film úgy kezdődik, hogy van egy jó történeted amit el akarsz mesélni másoknak. Amíg ez nincs addig fölösleges leforgatni bármit is....
Pedig ugye van elég SW történet, válogathattak volna jobbakból bőségesen. Még ebből a 7-8-9-ből is kihozhattak volna valami sokkal ütősebbet mert a történet valamennyire egyezik a legendákban évtizedekkel ezelőtt leírtakkal. Csak sajnos a nézőt hülyének nézik, úgy gondolják befogják a száját azzal hogy kap egy alap SW-t, jedikkel, ostoba birodalmiakkal, szuperfegyverekkel, aztán győz a jó, a néző meg mehet SW-pólót meg Csubakka figurát venni. Én a Zsivány 1-et azért nem néztem meg mert a 7-ik rész (már a címére sem emlékszem) annyira xar volt hogy jujjha, és úgy berágtam hogy elment a kedvem ettől egy időre. A 8-at se néztem meg, csak részleteket miután mindenki végtelenül lefikázta. A Han Solot megnéztem, mert végre másabb hangvételű volt, nem voltak Halálcsillagok, jedik, jók, rosszak, stb. Úgyhogy annál azt kaptam amit vártam, a 7-hez képest ég és föld. A 9-et se fogom megnézni, mert az ember ismeri a legendákban leírt sztorit, de mivel azt eltörölték, és csináltak belőle pár átvétellel egy sokkal gyengébb sztorit így végig kevésnek érezném. Sajnos a 9 is egy rakat xar lesz ezzel a satnya cselekményszállal és ezekkel a béna szereplőkkel. Ez már sajnos csak a SW bögrékről meg játék fénykardokról, pólókról szól. Pedig egy Thrawn trilógia, pár Solo történet, vagy a Darth Revan sztori pl bőven érdekes lehetne ha jól megcsinálnák.
Elég nehezen lophatták akár az ötletet is, minthogy The Martian 2009től darabokban jelent meg, és 2011ben egyben is kiadták.
Még a harmadik évadot se fordították magyarra. Annyira meg nem jó, hogy egyedül megnézzem. Basznak a fizikára.
?????Nagyon jó volt a 2-dik rész .
Szépen felhasználták az idegen technológiát ahogy csak lehet !És egy rossz szava sem lehet senkinek!
A 3-rész jöhetne hisz pont az lenne a legkomolyabb rész hogy az a kis gömb lakú izé megmutatná a "túlélők bolygóját " ahol olyan fegyvereket fejlesztenek ahol végleg legyőzhetik a kegyetlen hódítókat
Nem lenne rossz az biztos !
https://www.puliwood.hu/hirek/semmi-esely-fuggetlenseg-napja-3-245779.html
Ennél ótvarabb és ostobább fimet keveset láttam, az áttekerve megnézés időt is sajnáltam rá.
A régiről már megkoptak az emlékeim, de a 2016-os film egy akkora rakás fos, amilyent ritkán hoznak ki sok pénzből. Persze nem egyedülállóan volt selejt, még frissebb horrorisztikusan szar film a Black Panther, és sajnos kifizettem a mozijegy árát.Nagyon jó volt a 2-dik rész .
Szépen felhasználták az idegen technológiát ahogy csak lehet !És egy rossz szava sem lehet senkinek!
A 3-rész jöhetne hisz pont az lenne a legkomolyabb rész hogy az a kis gömb lakú izé megmutatná a "túlélők bolygóját " ahol olyan fegyvereket fejlesztenek ahol végleg legyőzhetik a kegyetlen hódítókat
Nem lenne rossz az biztos !
https://www.puliwood.hu/hirek/semmi-esely-fuggetlenseg-napja-3-245779.html
Én nemrégiben azzal mulattattam magam, hogy kidobok pár órát az életemből és megnézek néhány nagy költségvetésű buktát.A régiről már megkoptak az emlékeim, de a 2016-os film egy akkora rakás fos, amilyent ritkán hoznak ki sok pénzből. Persze nem egyedülállóan volt selejt, még frissebb horrorisztikusan szar film a Black Panther, és sajnos kifizettem a mozijegy árát.
Még lehet annyira xar, hogy az már jó.Ez egy beteges fos !
Most már értem mire mondják hogy :"állítsuk meg Brüsszelt"
Bakker, az I. VH.-s zombie horror után csináltak egy II. VH.-st:
Én nemrégiben azzal mulattattam magam, hogy kidobok pár órát az életemből és megnézek néhány nagy költségvetésű buktát.
Valerian, Zöld lámpás, John Carter, Csatahajó, Harc Los Angelesért. Egyedül a Valerian érte el az éppen, hogy nézhető kategóriát. A többi akkora fostenger volt mint a Függetlenség napja 2. Hál isten én egyikért sem adtam pénzt az utóbbi kivételével.
Na jó, de ezek egymás után jöttek és nem a zs kategóriából.Nem nevezném meglepőnek, náci zombis filmből legalább annyi van, mint pláza zombisból...
A színészi teljesítmény a nulla alatt volt. Valamiért Besson úgy döntött, hogy minden pénzt a CGI-re b*sz el. A csaj legalább jól nézett ki(Amúgy valami modell féleség).Valerian nem rossz film, de valamiért csak a csaj szemöldökére emlékszem belőle
A Valeriant nem láttam, csak mindkét színész igazi antiszínész. Talán, mert az egyik egy modell, a srác meg lefeljebb tinibálvány lehet, de nagy 0. Pókemberben láttam, elég is volt belőle.Na jó, de ezek egymás után jöttek és nem a zs kategóriából.
A színészi teljesítmény a nulla alatt volt. Valamiért Besson úgy döntött, hogy minden pénzt a CGI-re b*sz el. A csaj legalább jól nézett ki(Amúgy valami modell féleség).