Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 708
27 020
113
Dedikált DVD után végre Blu-Ray-en is meglesz minden idők legjobb akciófilmje.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezekre, hogy a bús 3,14@@@_ba tudtál ráakadni?? :D:D

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 708
27 020
113
A németek mit is kerestek ott keleten - nem csak a kiemelt nevű városban - ? !!!

És még többen kérdezik, hogy Neki miért volt Honvédő Háború!

Mikor nálunk a tatár hordák, vagy a besenyők jártak azt elfelejtik oszt dumálnak. ???

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Dedikált DVD után végre Blu-Ray-en is meglesz minden idők legjobb akciófilmje.

Ha már élőben leszerepeltek, legalább Csák Norisz megnyerte nekik a csatát.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Annak idején hogy szerettük! Kivillamosoztunk a halál faszára, egy ismerősöm ismerőséhez, akinek volt videója. Vagy huszan kuporogtunk a padlón. Valahogy egy teljes vietnámi amerikai harci felszerelése is volt. Kulacs, sisak, egyenruha, minden. Tűzfegyverek ha voltak is, én nem láttam.

T

Törölt tag

Guest

Szerk:
Ime azon dicsőségfal melyen az általunk szemrevételezett remekművek láthatóak (*-gal jelölve azokat
melyek nem érték el ama ZS magasságokat)

GLzL0Mc.jpg

rCB5ENi.jpg

o8ANd69.jpg

MkDoIVm.jpg

QsWi0vu.jpg

5nBtBi0.jpg

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Annak idején hogy szerettük! Kivillamosoztunk a halál faszára, egy ismerősöm ismerőséhez, akinek volt videója. Vagy huszan kuporogtunk a padlón. Valahogy egy teljes vietnámi amerikai harci felszerelése is volt. Kulacs, sisak, egyenruha, minden. Tűzfegyverek ha voltak is, én nem láttam.
Négy Zsiguli ára volt egy videó.

Schurrer

Well-Known Member
2019. március 9.
1 030
767
113
A könyv zseniális, remélem a sorozat is jó lesz!

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 884
11 208
113
Láttam az orosz filmet, láttam az ukrán filmet, és annak a sorozat változatát is. Egyik sem a filmművészet remeke, de élvezhető alkotások.
Melyik orosz filmet? Milyen orosz film készült Csernobilról? Az ukrán 4 részes minisorozatot (Pillangók,2013),amit inkább ukrán-orosz koprodukciónak mondanék, én is láttam,a belőle készült egy részes film meg a youtube-on is kint van.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Melyik orosz filmet? Milyen orosz film készült Csernobilról? Az ukrán 4 részes minisorozatot (Pillangók,2013),amit inkább ukrán-orosz koprodukciónak mondanék, én is láttam,a belőle készült egy részes film meg a youtube-on is kint van.
Nem emléxem. Van még két film ami érinti Csernobilt. Az egyik tán még szovjet. Egy fiatal pár motorozik benne Jawa motoron kempingezni. A másikban szintén egy fiatal pár kóvályog a már kihalt városban, a harmadikban egy nő próbál beszökni a kórházba, a negyedikba eltéved két nő egy zsigulival, és az erőmű mögötti földúton éri őket a robbanás.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 884
11 208
113
Nem emléxem. Van még két film ami érinti Csernobilt. Az egyik tán még szovjet. Egy fiatal pár motorozik benne Jawa motoron kempingezni. A másikban szintén egy fiatal pár kóvályog a már kihalt városban, a harmadikban egy nő próbál beszökni a kórházba, a negyedikba eltéved két nő egy zsigulival, és az erőmű mögötti földúton éri őket a robbanás.

Hát ebből kettő példa az általad is belinkelt "Pillangók": ( fiatal pár kóvályog a már kihalt városban, illetve amikor a főszereplő csajnak még nem volt barátja, akkor a nővérével autóztak Pripjatyba egy rokonukhoz, és pont az erőmű mögötti úton,amin hamarabb be lehet jutni a városba, és ott érte őket a robbanás)

• Tetszik
Reactions: gacsat

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 884
11 208
113
Ha már Csernobil, elkezdtem nézni a HBO sorozatát is. Kimondottan pozitív csalódás, bár vannak benne érthetetlen elemek mint például a "kvótanő" alkalmazása (Uljana),de összességében tetszik. Főleg az, hogy ügyeltek arra,hogy az akkori igazi szovjet eszközöket és felszereléseket használják a szereplők, ne pedig mondjuk amerikai teherautókat,helikoptereket fessenek át. A búvárruhák is szovjetek, az egyenruhák is klasszak. Tetszik,hogy a részletekre így odafigyeltek. A színészek is jók, Skasgard például elképesztően erősen hozza a pártfunkcionárius szerepét.

M

molnibalage

Guest
Ha már Csernobil, elkezdtem nézni a HBO sorozatát is. Kimondottan pozitív csalódás, bár vannak benne érthetetlen elemek mint például a "kvótanő" alkalmazása (Uljana),de összességében tetszik. Főleg az, hogy ügyeltek arra,hogy az akkori igazi szovjet eszközöket és felszereléseket használják a szereplők, ne pedig mondjuk amerikai teherautókat,helikoptereket fessenek át. A búvárruhák is szovjetek, az egyenruhák is klasszak. Tetszik,hogy a részletekre így odafigyeltek. A színészek is jók, Skasgard például elképesztően erősen hozza a pártfunkcionárius szerepét.
Nyugtass meg, hogy semmiféle műszaki / természettudományos ferdítés nincs benne.

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
Úristen, ezt a Zs kategóriás Döner Ádám Star Wars török klónt megtaláltam YouTube-on. Ez valami kegyetlen.

Teljesen összekuszált történet, ami nyomokban hasonlít az eredtire, egy török faszi sisakban hadovál miközben random vetítik a Star Wars űrcsatáit a háttérben. Van benne kung fu, kardozás, varázslat, megy alatta az Indiana Jones filmzenéje, mert az volt kéznél. Díszlet és kosztüm csak módjával, egyszer a főhős megver egy majmot (Csubakka?), aztán kínozzák, ami úgy néz ki hogy egy 80-as évekbeli rendőrségi sziréna villog a háttérben miközben egy régi fajta telefonzsinórt rág nagyon, mert.

Saját felősségre

• Tetszik
Reactions: FilcTroll

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 690
19 022
113
Hááát, a CGI egész látványos lett, de összességében kicsit olyan semmilyen. Nagyon holywoodias próbált lenni, annak a mostanában tapasztalt átlagát talán megüti.

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 542
12 788
113
Na ez lesz a tuti. :D Már alig bírom kivárni...

• Tetszik
Reactions: 2ndt and Kurfürst