Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már vártam a hosszabb trailer megjelenését de egy kicsit csalódást okozott a 91 meséhez képest.
pl a szörny túl emberi formát ölt, Gaston nem elég izmos de a film régi zenét használva eléggé nézhető.
Depeche Mode - Enjoy The Silence
1:12 től megmondaná valaki a zene címét? Többször halottam már rádióban de elfelejtetem
1:12 től megmondaná valaki a zene címét? Többször halottam már rádióban de elfelejtetem
Melyik a másik holtversenyes? Ami még jónak néz ki az Arrival.Megnéztem. Jó kis film, ajánlom midnekinek.
Ha akartok még jobbat látni:
Hell.or.High.Water.2016.720p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Nálam eddig holtversenyben az idei év legjobb filmje.
Melyik a másik holtversenyes? Ami még jónak néz ki az Arrival.
Lett, az is alig 9 évesAz alien vs predator-nak lett 2. Része?
Úgy lett vége az első résznek,hogy az elesett predátorból kikelt a hajón a dög,ami biztató kezdet.
Az alien vs predator-nak lett 2. Része?
Úgy lett vége az első résznek,hogy az elesett predátorból kikelt a hajón a dög,ami biztató kezdet.
Neki kell fogni és két óra alatt behozod a lemaradást.Hogy le vagyok maradva.
Neki kell fogni és két óra alatt behozod a lemaradást.
Tegnap láttam az argo 2-t,de ilyen filmek nem családi mozi,csak egyedül tudom nézni,még az asszonyt is a nyavaja töri az ilyen filmektől,a srácok meg még végképp kicsik hozzá,de megoldom.
Egész jó volt a Hell or High Water, mondjuk kicsit lassú, de meglepően sok jó poén volt benne attól függetlenűl, hogy nem komédia. Még ami jó volt, de ugyancsak lassú az a Snowden.Megnéztem. Jó kis film, ajánlom midnekinek.
Ha akartok még jobbat látni:
Hell.or.High.Water.2016.720p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Nálam eddig holtversenyben az idei év legjobb filmje.
Azt hiszem harmadik része is van. Sőt van egy Predator film amit Antal Nimród rendezett azt hiszem.Az alien vs predator-nak lett 2. Része?
Hármasról nem tudok, linket tudsz-e küldeni hozza? A Prométeuszban jött elő a végén, abból úgy néz ki lesz folytatás is jövőre, de őszintén nem értem, hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz, mert az idővonal nem jó, vagy csak a Prométeuszban látott evolúciós szarságot raktam rosszul össze.Azt hiszem harmadik része is van. Sőt van egy Predator film amit Antal Nimród rendezett azt hiszem.