Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 548
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 471
58 901
113
Megnéztem az utolsó sw-t, az elozo 3-4 résznél sokkal jobb, a foszereplok hullottak rendesen, rajottem, hogy bizony olyan negyedik, ötödikes lehettem, mikor az elso részt láttam, a rezeda szagú kis falum filmszíházában, így ideje is volt befejezni a sztorit, a végjátéknál jobb volt, de már nem akkora izgalom, mint régen.
Kellemes kis fantasy, kalandfilm.

M

molnibalage

Guest
Megnéztem az utolsó sw-t, az elozo 3-4 résznél sokkal jobb, a foszereplok hullottak rendesen, rajottem, hogy bizony olyan negyedik, ötödikes lehettem, mikor az elso részt láttam, a rezeda szagú kis falum filmszíházában, így ideje is volt befejezni a sztorit, a végjátéknál jobb volt, de már nem akkora izgalom, mint régen.
A 9. részre gondolsz?
Sokkal jobb...? Minél...? A legostobább filmek között van, amit valaha láttam.
  • Ellentmond a korábbi SW univerzum "törvényeivel" A hiperszökkenéses ökörség úgy, hogy TIE vadászok is ugrálnak. WUT?
  • Hullanak, mint e legyek? Kik? Hol? Csubakka is kb. 2 percig volt "halott".
  • Még a droid memóriáját elvesztését sem vállalták be. Senki nem hozott semmiféle áldozatot.
  • A két "főszereplőnek" mi is volt a konfliktusa...?
  • Hát az micsoda, hogy a két rendező egymásnak üzenget a vásznon? A lézerszablya eldobása vs elkapása a szellem által. A szellem hogyan is kapta el...?
  • Hogyan is volt, hogy csak spéci izével lehet eljutni arra a szutyok bolygóra, majd egy egész flotta odaér...?
  • Honnan is jött a flotta...? A 8. rész végén segélykérés és drámai tekintett, hogy nem jön senki.... Most meg egy vén elfeledett kujon kedvéért jönnek..? Oszt miért is?
  • A távoli jövő, de a Csillagrombolók nem tudják merre van a fel és le...? Ez valami vicc...? Egy 8 éves nem ennyire buta, de ez hollywood, belefér...
  • stb. stb.
Az egész új SW még az 1-3-hoz mérve is egységesen....
SZUTYOK.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 378
86 463
113
A 9. részre gondolsz?
  • Ellentmond a korábbi SW univerzum "törvényeivel" A hiperszökkenéses ökörség úgy, hogy TIE vadászok is ugrálnak. WUT?
  • Még a droid memóriáját elvesztését sem vállalták be. Senki nem hozott semmiféle áldozatot.
  • Hát az micsoda, hogy a két rendező egymásnak üzenget a vásznon? A lézerszablya eldobása vs elkapása a szellem által. A szellem hogyan is kapta el...?
  • Hogyan is volt, hogy csak spéci izével lehet eljutni arra a szutyok bolygóra, majd egy egész flotta odaér...?
  • Honnan is jött a flotta...? A 8. rész végén segélykérés és drámai tekintett, hogy nem jön senki.... Most meg egy vén elfeledett kujon kedvéért jönnek..? Oszt miért is?
  • A távoli jövő, de a Csillagrombolók nem tudják merre van a fel és le...? Ez valami vicc...? Egy 8 éves nem ennyire buta, de ez hollywood, belefér...
  • stb. stb.
SZUTYOK.

A Zsivány Egyesen kívül az összes Disney SW film kuka.A Mandalorian jó de az ugye sorozat.

Septimus

Well-Known Member
2018. november 22.
275
1 607
93

Egyszer már írtam ide egy részletes kritikát a 9. részről. Nem ismétlem meg, csak röviden annyit, hogy a világtörténelem legrosszabb és legostobább filmje, a Star Wars franchise meggyalázása. Számomra a 7.-8-.9. nem a Star Wars canon része, csak egy baromi rosszul sikerült fan fiction trilógia..

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 378
86 463
113
Egyszer már írtam ide egy részletes kritikát a 9. részről. Nem ismétlem meg, csak röviden annyit, hogy a világtörténelem legrosszabb és legostobább filmje, a Star Wars franchise meggyalázása. Számomra a 7.-8-.9. nem a Star Wars canon része, csak egy baromi rosszul sikerült fan fiction trilógia..

Én a Solora mondom,hogy nem Star Wars.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 471
58 901
113
A 9. részre gondolsz?
  • stb. stb.
SZUTYOK.

Ez tetszett, jót mosolyogtam, koszi.
Majd este írok pár sort, telóról nem faxa.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 471
58 901
113
A 9. részre gondolsz?
  • stb. stb.
SZUTYOK.

A hiperszökkenésnél segítette Poe srácot az erő,a nyakkendő vadászok meg a fedélzeti számítógép segítségével követték.˙

Leia hercegnő elhunyt,Kaylo Ren elhunyt,s vele Ben Solo is.

Dehogy nem vesztette el a jó öreg C3PO a memóriáját,csak utána mégis vissza adták neki.

A 2 főszereplőn Ray-t,és Kaylo Rent érted?Elejétől fogva abban a dilemmában volt a Ren srác,mint a nagyapja Luke-Kal,át akarta állítani,és tanítani,de úgy,hogy nem ölimeg.Itt a Ren srác is átállítani,meg tanítani akarta,nem megölni,főleg miután derékba vágta a Snoke legfőbb vezér,legfőbb vezetői karrierjét,itt is mondta,hogy csatlakozzon a Ray lány hozzá,és ketten Palpatine fő lovagságát is kölcsönhatásba hozzák a Jedik fő fegyverével,hagy szokja a kis kancsó.

A rendezőket nem ismerem,használjanak fb-t,ne a filmet trollkodják szét,nehogy leitassam a kellékest,és véletlenül összekeverje a kellék fénykardokat az igazival,azt mehet a traumatológiára mindkettő....
A lézerszabját el tudja kapni az emberi szellem,ha nagyon képben van,be tud törni alblaok,tükröt,tud csoszogni,szuszogni,ajtót,ablakot csukogatni,zajongani,eltüntetni apróságokat,amik utána teljesen lehetetlen helyről kerülnek elő,stb,pl.Ebben az volt a gagyi,hogy a szellemnek nem mozog a szája beszéd közben,és nem vesz levegőt a beszédhez,mivel nincs fizikai testben,ezért nem beszéddel kommunikál,hanem gondolatokkal.

Itt egy sóhaj :D ,mérnök úr,a spéci izé külföldiül wayfinder-nek mondták,vagyis út(irány) kereső,úgy talált oda a lázadó flotta,hogy a Ray lány X-szárnyújának látták a transzponder jelét,és azt követték,azért kapcsolta be a csajszi pont,hogy lássa a lázadó flotta,merre is van az arra.

Nem a vén,elfeledett kujon kedvéért jött most a civil flotta,hanem mert hírül vitte a Lando srác,hogy Palpatine főlovagsága visszatért,és qrvára széjjeldurrantja azokat a bolygókat,amelyek lakói nem óhajtanak neki adót fizetni,vagy behódolni/akármi,mivel teljesen mindegy,hogy otthon ülve robbannak szét a bolygójukon,vagy a Szith flotta elleni harcban,az utóbbit választották,lásd Dugovics Tituszunkat,vagy ha az öszödi böszbe visszatérne,nem sokan haboznánk jelenlétünkkel is nemtetszésünket kifejezni a megfelelő köztereken.

A távoli jövőben/vagy múltban is volt rendesen korrupció,főleg ha mindenki a sötét oldalt szolgálja,így esett meg,hogy menet közben ellopták a pénzt a komolyabb navigációs rendszer beépítésétől,de még a navigátorok kiképzését is elprivatizálták,ezért még az sem játszott,hogy kiállnak walkie-talkie-kkel a csillagromboló szélére,és közvetlenül navigálják az a pár száz,város méretű ladikot,mert a walkie-talkie-ket meg simán a raktáros eladta,és egy Missie nevű prostira költötte az árát.
Így maradt a megörökített verzió,vagyis éppen ráhangolták volna már a vezérhajóra az összes többi hajó jelét,de addigra 2 dezertált rohamosztagos,és egy ismeretlen helyről odakerült BBA droid meg hackelte az egyik fedélzeti ágyút,és nem kevés kárörömmel az arcukon,rommá lőtte a hajóhidat,így ez a megoldás is kútba esett,vagyis a bolygó felszínére.

Ne szégyelj kérdezni...:rolleyes::D

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 802
26 388
113
Elaludtál az elején és a végén ébredtél ? :D
Még ebben is több a rendezői munka mint abban a filmben:
Ez pedig kedvenc:

M

molnibalage

Guest
A hiperszökkenésnél segítette Poe srácot az erő,a nyakkendő vadászok meg a fedélzeti számítógép segítségével követték.˙
Mióta van TIE vadászon hiperhajtómű....? Mondom, a saját szabályaira szarik a sorozat...

Leia hercegnő elhunyt,Kaylo Ren elhunyt,s vele Ben Solo is.
Ezt most viccnek tetszik szánni, hogy egy embert kettőnek veszel és egy szereplőt ki kellett írni, mert a valóságban meghalt...?

Dehogy nem vesztette el a jó öreg C3PO a memóriáját,csak utána mégis vissza adták neki.
Tehát nem vesztette el. Semmiféle áldozatot nem hozott senki.

Nem a vén,elfeledett kujon kedvéért jött most a civil flotta,hanem mert hírül vitte a Lando srác,hogy Palpatine főlovagsága visszatért,és qrvára széjjeldurrantja azokat a bolygókat,amelyek lakói nem óhajtanak neki adót fizetni,vagy behódolni/akármi,mivel teljesen mindegy,hogy otthon ülve robbannak szét a bolygójukon,vagy a Szith flotta elleni harcban,az utóbbit választották,lásd Dugovics Tituszunkat,vagy ha az öszödi böszbe visszatérne,nem sokan haboznánk jelenlétünkkel is nemtetszésünket kifejezni a megfelelő köztereken.
A 7. részben is volt vicchalálcsillag, megint...
Akkor miért nem gyűlt a nép?
Miért is folyamatosan ez a szuperfegyverezés van...?
Ne szégyelj kérdezni...:rolleyes::D
:DSimán a problémát sem értetted meg.

• Tetszik
Reactions: fip7

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Bírom már az ilyen repcsiket meg helikoptereket elkapó baromságokat .

Itt van pl ez is :persze "film "meg minden csak sisak nem egyezik az f-35-nél meg a középen lévő botkormány :)
Meg azt harcot ami a valóságban több km zajlana egy iylen lény ellen .

De ide lehetne még sorolni az új king kong filmet filmet is ahol a helikoptereket egymás után fogdossa le az égről . Ott sem repülnének magasabbra :hadonaszos::hadonaszos:

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 190
14 433
113
Michael Douglas egyik legjobb filmje ( szerintem): Összeomlás

movieposter.webp

A pillanatnyi (USA) helyzetben azt is mondhatnám, hogy aktuális.

Egy másik "legjobb" filmje holnap?

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 190
14 433
113
Michael Douglas egyik legjobb filmje ( szerintem): Összeomlás

movieposter.webp

A pillanatnyi (USA) helyzetben azt is mondhatnám, hogy aktuális.

Egy másik "legjobb" filmje holnap?

Michael Douglas ( másik :D ) egyik legjobb filmje ( szerintem ) : Játsz/ma

Előzetes

A rendező ezeket "követte el" (nem teljes lista):
  • 2007 A Zodiákus 8.0/10 rendező (amerikai thriller, 158 perc, 2007)
  • 2002 Pánikszoba 8.3/10 rendező (amerikai akcióthriller, 105 perc, 2002)
  • 1999 Harcosok klubja 9.1/10 rendező (amerikai filmdráma, 139 perc, 1999)
  • 1997 Játsz/ma 9.0/10 rendező (amerikai thriller, 128 perc, 1997)
  • 1995 Hetedik 9.3/10 rendező (amerikai krimi, 122 perc, 1995)
  • 1992 A végső megoldás: Halál 8.3/10 rendező (amerikai akció-horror, 114 perc, 1992)

.

• Tetszik
Reactions: zeal and Schurrer