Ma 90 éves Clint Eastwood ! A Leone trilógia , a Piszkos Harry és nem utolsó sorban a Kelly hősei főszereplője !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A 9. részre gondolsz?Megnéztem az utolsó sw-t, az elozo 3-4 résznél sokkal jobb, a foszereplok hullottak rendesen, rajottem, hogy bizony olyan negyedik, ötödikes lehettem, mikor az elso részt láttam, a rezeda szagú kis falum filmszíházában, így ideje is volt befejezni a sztorit, a végjátéknál jobb volt, de már nem akkora izgalom, mint régen.
Kellemes kis fantasy, kalandfilm.
A 9. részre gondolsz?
Sokkal jobb...? Minél...? A legostobább filmek között van, amit valaha láttam.
Az egész új SW még az 1-3-hoz mérve is egységesen....
- Ellentmond a korábbi SW univerzum "törvényeivel" A hiperszökkenéses ökörség úgy, hogy TIE vadászok is ugrálnak. WUT?
- Hullanak, mint e legyek? Kik? Hol? Csubakka is kb. 2 percig volt "halott".
- Még a droid memóriáját elvesztését sem vállalták be. Senki nem hozott semmiféle áldozatot.
- A két "főszereplőnek" mi is volt a konfliktusa...?
- Hát az micsoda, hogy a két rendező egymásnak üzenget a vásznon? A lézerszablya eldobása vs elkapása a szellem által. A szellem hogyan is kapta el...?
- Hogyan is volt, hogy csak spéci izével lehet eljutni arra a szutyok bolygóra, majd egy egész flotta odaér...?
- Honnan is jött a flotta...? A 8. rész végén segélykérés és drámai tekintett, hogy nem jön senki.... Most meg egy vén elfeledett kujon kedvéért jönnek..? Oszt miért is?
- A távoli jövő, de a Csillagrombolók nem tudják merre van a fel és le...? Ez valami vicc...? Egy 8 éves nem ennyire buta, de ez hollywood, belefér...
- stb. stb.
SZUTYOK.
Megnéztem az utolsó sw-t, az elozo 3-4 résznél sokkal jobb, a foszereplok hullottak rendesen, rajottem, hogy bizony olyan negyedik, ötödikes lehettem, mikor az elso részt láttam, a rezeda szagú kis falum filmszíházában, így ideje is volt befejezni a sztorit, a végjátéknál jobb volt, de már nem akkora izgalom, mint régen.
Egyszer már írtam ide egy részletes kritikát a 9. részről. Nem ismétlem meg, csak röviden annyit, hogy a világtörténelem legrosszabb és legostobább filmje, a Star Wars franchise meggyalázása. Számomra a 7.-8-.9. nem a Star Wars canon része, csak egy baromi rosszul sikerült fan fiction trilógia..
A 9. részre gondolsz?
- Ellentmond a korábbi SW univerzum "törvényeivel" A hiperszökkenéses ökörség úgy, hogy TIE vadászok is ugrálnak. WUT?
- Még a droid memóriáját elvesztését sem vállalták be. Senki nem hozott semmiféle áldozatot.
- Hát az micsoda, hogy a két rendező egymásnak üzenget a vásznon? A lézerszablya eldobása vs elkapása a szellem által. A szellem hogyan is kapta el...?
- Hogyan is volt, hogy csak spéci izével lehet eljutni arra a szutyok bolygóra, majd egy egész flotta odaér...?
- Honnan is jött a flotta...? A 8. rész végén segélykérés és drámai tekintett, hogy nem jön senki.... Most meg egy vén elfeledett kujon kedvéért jönnek..? Oszt miért is?
- A távoli jövő, de a Csillagrombolók nem tudják merre van a fel és le...? Ez valami vicc...? Egy 8 éves nem ennyire buta, de ez hollywood, belefér...
- stb. stb.
SZUTYOK.
A 9. részre gondolsz?
- stb. stb.
SZUTYOK.
Nekem a Solo is bejött, eltekintve pár baromságot.A Zsivány Egyesen kívül az összes Disney SW film kuka.A Mandalorian jó de az ugye sorozat.
Igaz, de attól még jó.Én a Solora mondom,hogy nem Star Wars.
Elaludtál az elején és a végén ébredtél ?Megnéztem az utolsó sw-t, az elozo 3-4 résznél sokkal jobb, a foszereplok hullottak rendesen, rajottem, hogy bizony olyan negyedik, ötödikes lehettem, mikor az elso részt láttam, a rezeda szagú kis falum filmszíházában, így ideje is volt befejezni a sztorit, a végjátéknál jobb volt, de már nem akkora izgalom, mint régen.
Igaz, de attól még jó.
Mióta van TIE vadászon hiperhajtómű....? Mondom, a saját szabályaira szarik a sorozat...A hiperszökkenésnél segítette Poe srácot az erő,a nyakkendő vadászok meg a fedélzeti számítógép segítségével követték.˙
Ezt most viccnek tetszik szánni, hogy egy embert kettőnek veszel és egy szereplőt ki kellett írni, mert a valóságban meghalt...?Leia hercegnő elhunyt,Kaylo Ren elhunyt,s vele Ben Solo is.
Tehát nem vesztette el. Semmiféle áldozatot nem hozott senki.Dehogy nem vesztette el a jó öreg C3PO a memóriáját,csak utána mégis vissza adták neki.
A 7. részben is volt vicchalálcsillag, megint...Nem a vén,elfeledett kujon kedvéért jött most a civil flotta,hanem mert hírül vitte a Lando srác,hogy Palpatine főlovagsága visszatért,és qrvára széjjeldurrantja azokat a bolygókat,amelyek lakói nem óhajtanak neki adót fizetni,vagy behódolni/akármi,mivel teljesen mindegy,hogy otthon ülve robbannak szét a bolygójukon,vagy a Szith flotta elleni harcban,az utóbbit választották,lásd Dugovics Tituszunkat,vagy ha az öszödi böszbe visszatérne,nem sokan haboznánk jelenlétünkkel is nemtetszésünket kifejezni a megfelelő köztereken.
Simán a problémát sem értetted meg.Ne szégyelj kérdezni...
Michael Douglas egyik legjobb filmje ( szerintem): Összeomlás
A pillanatnyi (USA) helyzetben azt is mondhatnám, hogy aktuális.
Egy másik "legjobb" filmje holnap?