Basszameg.
RIP Itt a híd....
(Nem halhatott meg, hiszen Halhatatlan.)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Basszameg.
A Chuck a legjobb menni sorozat, de csak a 3. évad közepéig...Nekem a Chuck sorozat volt az "előzetes".
Ezzel indul, de még semmi nem derül ki.
A Lucifer, meg akkora lököttség, hogy jól jön nekem kikapcsolódásnak.
Mind a két sorozatban a főnők /nem főnök/ olyan arcokat vágnak, hogy mosolygok, de nagyon.
Menni = jenkiA Chuck a legjobb menni sorozat, de csak a 3. évad közepéig...
Igen, az után már ellaposodott, volt 1-2 érdekesebb epizód, főleg a humorosabb részek tetszettek nekem, a Diktátor meg az Esküvőszervező.A Chuck a legjobb menni sorozat, de csak a 3. évad közepéig...
Igen, az S3E13nal kellett volna abbahagyni.Igen, az után már ellaposodott, volt 1-2 érdekesebb epizód, főleg a humorosabb részek tetszettek nekem, a Diktátor meg az Esküvőszervező.
Igen eredetileg annál a résznél akarták abbahagyni, de a rajongók részéről akkora volt a felháborodás, hogy folytatták. Vissza is vágtak a forgatókönyvírók, mert a S3E17-ben Sarah fülbevalóügye kiverte a biztosítékot.Igen, az S3E13nal kellett volna abbahagyni.
Kedvenc 5 vagy 10 epizodod?
Új: ha tetszett a Chuck, ajánlom a Reapers\demonirtok sorit.
Egyidős a chuckkal, sajna csak másfél évad.
Top 5 Chuck epizód.Igen eredetileg annál a résznél akarták abbahagyni, de a rajongók részéről akkora volt a felháborodás, hogy folytatták. Vissza is vágtak a forgatókönyvírók, mert a S3E17-ben Sarah fülbevalóügye kiverte a biztosítékot.
"Ne haragudj, de nem értem a kérdést "Kedvenc 5 vagy 10 epizodod?".
Köszi a tippet, már terveztem régebben és jól el is felejtettem.
Igen eredetileg annál a résznél akarták abbahagyni, de a rajongók részéről akkora volt a felháborodás, hogy folytatták. Vissza is vágtak a forgatókönyvírók, mert a S3E17-ben Sarah fülbevalóügye kiverte a biztosítékot.
"Ne haragudj, de nem értem a kérdést "Kedvenc 5 vagy 10 epizodod?".
Köszi a tippet, már terveztem régebben és jól el is felejtettem.
Top 5 Chuck epizód.
Anno irogattam egy magyar Chuck fórumra, ott ez szinte alap kérdés volt.
Valahogy félre gondoltam 5 és 10 témát.Amúgy a bizonytalan folytasok miatt tudtommal több epizód is úgy lett megcsinálta, hogy az akár évadzáró is lehetett volna.
Szerintem a 3x13 vagy a 3x22 lett volna az ideális befejezés, vagy akár a 2x22.