Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 351
34 074
113
Nekem az a véleményem, hogy a mai filmeknél -nagy többségében- csak a látványosságra mennek. De nincs hangulatuk. Mennyivel jobbak voltak pl. az eredeti Mad Max filmek. Az Indul a bakterháznál, vagy a Legényanyánál sincs CGI, mégis sokadszorra is nagyon jó filmek (csak, hogy magyar példát hozzak).

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 737
17 593
113
Nekem az a véleményem, hogy a mai filmeknél -nagy többségében- csak a látványosságra mennek. De nincs hangulatuk. Mennyivel jobbak voltak pl. az eredeti Mad Max filmek. Az Indul a bakterháznál, vagy a Legényanyánál sincs CGI, mégis sokadszorra is nagyon jó filmek (csak, hogy magyar példát hozzak).
Ma is vannak jó filmek amolyan kamara darabok cgi nélkül.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jókat mond, de szörnyű a narráció :(
Beleélés semmi, hangsúlyozás borzalmas, kb. ledarálja a témát, alig bírtam vegighallgatni :(
Jó tartalom, de olyan lélektelenűl olvassa fel a narrációt a srác, hogy elmegy az ember életkedve

• Tetszik
Reactions: Árpicsek

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Ma is vannak jó filmek amolyan kamara darabok cgi nélkül.
Nem vagyok egy nagy filmnézős, de a közelmúltból nekem a "Három óriásplakát Ebing határában" nagy kedvencem.
Oké, nem mostanában fogom újranézni, mert elég depresszív a hangulata.

A minimalista filmek közül az örök kedvenc Az őslakó (2007). Na az tényleg kamaradráma, de rohadt jó, szerintem. 3 nap alatt háromszor néztem meg. Ilyet talán sosem csináltam.
Ha valakit érdekelne:

M

molnibalage

Guest
Nem vagyok egy nagy filmnézős, de a közelmúltból nekem a "Három óriásplakát Ebing határában" nagy kedvencem.

A minimalista filmek közül az örök kedvenc Az őslakó (2007). Na az tényleg kamaradráma, de rohadt jó, szerintem. 3 nap alatt háromszor néztem meg. Ilyet talán sosem csináltam.
Ha valakit érdekelne:
Az elsőt megnéztem. Ok, nézhető volt, de azért kicsit unalmas volt, hogy FMcD n+1-jére eljátszotta ugyanazt a karaktert. (Amiért hogy miért is kapott szobrot...?)

A másik jópofa, de végtelenül elnyújtott és modorosnak hatott.

• Tetszik

hayate

Well-Known Member
2012. december 3.
343
1 750
93

Ha valakit érdekelne:
Az Őslakó örök kedvenc marad.
Hasonló stílusban ajánlott film a Carnage.

• Tetszik
M

molnibalage

Guest
Az Őslakó örök kedvenc marad.
Hasonló stílusban ajánlott film a Carnage.

Ezt is láttam. Lehet, hogy velem van a baj, de ezt sem ajánlanám, csak annak aki nagyon rá van kattanva erre a stílsra.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Ezt is láttam. Lehet, hogy velem van a baj, de ezt sem ajánlanám, csak annak aki nagyon rá van kattanva erre a stílsra.
Hát, kinek mi. A Zasszonypajtival egy csomót beszélgettünk Az őslakóról. Hogy valójában akár igaz is lehetne, ha nem lenne biológiailag lehetetlen :). Meg a vallások mennyire egymásra épülnek/egymástól vesznek át sztorikat, mégis mennyire hisznek bennük emberek. Hogy mennyivel jobban emlékszünk az életünk traumáira, mint a jó dolgokra. Stb-stb. Én nekem nagyon bejön, az egyik kolléga szerint meg unalmas. Hát, ez van.

hayate

Well-Known Member
2012. december 3.
343
1 750
93
Akkor a stílusnál maradva még kettő:

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 737
17 593
113
Az öldöklés istene (Carnage) 2011-es filmdráma, Roman Polański rendezésében.
Kiváló szereposztás, remek darab. No CGI

• Tetszik
G

Galthran

Guest
ma 90 éves robert duvall. aki nem ismerné, olyan filmekben szerepelt mint a keresztapa, apokalipszis most, vagy a kedvencem: leharcolt oroszlánok

Robert_Duvall_2014_%28cropped%29.jpg

"Fear the Old man in the profession where men die Young." :cool:

szerk: nem ma, 5-én, de mindegy! :D

T

Törölt tag

Guest
Dolemite is my name:

Szerintem Eddie Murphy legjobb filmje, valós történetet dolgoz fel, hogyan lett egy gettólakóból kultikus előadó majd filmkészítő.

The Disaster Artist:

Egy másik kultikus filmkészítő életének egy szeletét mutatja be, aki elkészítette minden idők egyik legrosszabb, egyben legjobb filmjét.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 552
113

T

Törölt tag

Guest
Végre megjött a karácsonyra szánt csomag magamnak :D
2011-es gyüjtemény amiben még külön vannak a filmek, nem pedig egy lapozgatós tokban összezsúfolva (meg nincs mellé csomagolva a 2 hányadék, mint a legújabban).
Mindez egyetlen filmért :D

uhuIngZ.jpg

kN5HjEI.jpg

3RRWQOi.jpg

M

molnibalage

Guest