Filmek és sorozatok

Nézd meg a mellette érvelő kommenteket.
Olyanakat írnak, hogy ez "bad ass", meg "ez fantasy nem pedig dokumentumfilm", ami valljuk be hülyeség, hiszen nem fantasy, hanem mítosz, ami bizony egy adott történelmi korban játszódik, aminek megvannak a saját keretei.
A legérthetetlenebb az, hogy még meg is keresték emilben, az egyik legjobb páncélkészítőt, hogy látták a munkáit
és mi lenne, ha.... válaszolt is, de aztán nem reagált a stáb többet.
Pedig mennyire menő lett volna, és ezek szt vmiféle szándék csak felmerült.
Érdemes megnézni a cuccait.

A kedvencem "te ott voltál? Ha nem akkor honnan tudhatod, hogy nem ilyen volt Agamennon..."
Egyszerűen a többség ostoba, zabálják a szart, és rühellik ha valaki megmondja nekik hogy azt teszik.
Na, hát az meg a legalja. Pedig szerettem R.Scott -ot. De az, hogy konkrétan ferdít és valótlanságokat
visz filmre, az jóval gázabb, mint az elcseszett kosztüm.
Válasszon egy fiktív karaktert, és akkor azt mesél, amit akar, ne egy történelmi karaktert csúfoljon meg.
A sok barom meg, aki filmekből edukálódik ma már, a végén még ezt fogják elhinni valónak.

De ugyanez a leszaromság a mai magyar filmekben is ugyanúgy meg van, ld. a Petőfis film, vagy a Hadik.
Az internet előtt képesek voltak történelemhűbb filmeket készíteni, ma meg amikor itt az internet
és a világon bárki szakértőt, bármikor elérhetni, akkor mibe kerülne egy-két emberrel konzultálni?!

1959
2016

A legérthetetlenebb az, hogy még meg is keresték emilben, az egyik legjobb páncélkészítőt, hogy látták a munkáit
és mi lenne, ha.... válaszolt is, de aztán nem reagált a stáb többet.
Pedig mennyire menő lett volna, és ezek szt vmiféle szándék csak felmerült.
Érdemes megnézni a cuccait.

Fantasztikusan szép cuccai vannak!
Én értem az okot, hogy miért nem őt kérték fel:
"Ez pénzbe kerül? Akkor köszi nem kell, majd írunk vájlingnak a temunál, ő majd megcsinálja műanyagból tized annyiért"

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
The Spirit of St. Louis 1957
1927-ben egy fiatalember, Charles A. Lindbergh fantasztikus tettet hajtott végre. Bellanca típusú egymotoros gépén leszállás nélkül, egyedül repült New Yorkból Párizsba. A közel 6000 km-es út megtételének kísérlete szinte az öngyilkossággal volt egyenlő az akkori körülmények között. A film ezt a kockázatos vállalkozást követi nyomon, bemutatva a repülőút előzményeit és az utazás fáradalmait is. A hosszú út alatt Lindbergh emlékképeiből összeáll előttünk a pilóta eddigi élete is.

óóó :( :(

Lassan mind elmennek, akik a régi Európát, az utolsó fénykorát (a kb. 1946-1976 közötti 30 "dicsőséges év" (Trentes Glorieuses) és más nyugat-európai országok (NSZK, Olaszország) hasonló korszakai - leszámítva persze Britanniát, ahol tovább volt jegyrendszer a háború után, mint a romokból feltámadt kontinentális versenytársaknál) szimbolizálták.

Lassan mind elmennek, akik a régi Európát, az utolsó fénykorát (a kb. 1946-1976 közötti 30 "dicsőséges év" (Trentes Glorieuses) és más nyugat-európai országok (NSZK, Olaszország) hasonló korszakai - leszámítva persze Britanniát, ahol tovább volt jegyrendszer a háború után, mint a romokból feltámadt kontinentális versenytársaknál) szimbolizálták.
Már elmentek. Ő volt az utolsó szvsz

• Tetszik
Reactions: enzo

3D HFR

A kritikák alapján féltem tőle, de kár volt, a második résznél egyértelműen jobb, a látvány pedig továbbra is pazar.

Nem akarok spolerezni, tetszett az új navi törzs. és voltak olyan fordulatok amik megleptek.

Megérte moziban megnézni, a második résszel ellentétben legalább egyszer még meg fogom amikor kijön jó minőségben (láttam, hogy screener már van)

3D HFR

A kritikák alapján féltem tőle, de kár volt, a második résznél egyértelműen jobb, a látvány pedig továbbra is pazar.

Nem akarok spolerezni, tetszett az új navi törzs. és voltak olyan fordulatok amik megleptek.

Megérte moziban megnézni, a második résszel ellentétben legalább egyszer még meg fogom amikor kijön jó minőségben (láttam, hogy screener már van)
Totál rettenet tech demó volt mint az összes többi. Szerintem.
Cameron kiírja magát a filmtörténelem értelmes részéből (Scott már megtette a a Prométeusszal).

• Tetszik
Reactions: fip7
Sajnos Scott és Cameron felett is rég túljutott a zeniten, csak nem veszik észre, és a saját életművüket rombolják le most kitartó szorgalommal. :/

Szomorú igazság! Egyetértek!
Már csak a korábban kiharcolt, megérdemelt hírnevükből --annak eladásából "apró-pénzért" :( -- élnek!

Talán a nagy Öregek közül a rendezőként is maradandót alkotó Clint Eastwood még 1-2 dolgot le tud tenni az asztalra, mielőtt Ő is leteszi a lantot! :hadonaszos:

.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

3D HFR

Az első rész lényege a 3D technika bemutatása volt. Lehetett volna mellette jó történet is, de nem volt. Az nagyon közepes lett. Ezért amikor Cameron mondta, hogy lesz majd több rész is, akkor sejtettem, hogy ennek nem lehet jó vége. Látványban persze fejlődhet, de már nem tud átütő lenni, mert az már megtörtént az első résznél. Történetben meg gyenge, nincs lehetőség jelentős fejlődésre. Ahhoz az első résznek is jónak kellett volna, hogy legyen. Így eleve én nem is voltam kíváncsi a többi részre.