Hát igen, az új filmek közül én nem sokat tudok elmondani amit 1-nél többször megnéztem, a régebbi filmeket akár egymás után is megnézem ha olyan kedvem van.Azok a jó kis 80-as évekbeli filmek: Tango és Cash, Terminátor, Vörös Zsaru, Drágán add az életed, Predator, Rambo, Indiana Jones stb.
Mindig elő veszem ezeket, szeretek nosztalgiázni....
Hiányolom azt a stílusú rendezést, beszédet, színészeket...amely talán a 90-es évek közepéig volt jelen a filmgyártásban. A szinkronszínészeink karakteresek voltak....Hát igen, az új filmek közül én nem sokat tudok elmondani amit 1-nél többször megnéztem, a régebbi filmeket akár egymás után is megnézem ha olyan kedvem van.

Utolsó Cserkész a legnagyobb... bármikor meg tudom nézniAzok a jó kis 80-as évekbeli filmek: Tango és Cash, Terminátor, Vörös Zsaru, Drágán add az életed, Predator, Rambo, Indiana Jones stb.
jah és a Halálos Fegyver trilógia.... hatalmas

.....Schwarci visel(hette)i....megengedtem neki

https://sg.hu/cikkek/film/134593/az-ev-legnagyobbat-buko-filmje-magyarorszagon-zajos-siker
Ragadozó városok
Ha nekem fizetnének sem nézném meg ezt a fost[/QUOTE
Nem volt más amire beüljenek az emberel, hat megnézték ezt.
Na meg az enyém...Huúúúú mennyi itt a 40+-s csávóóóó..a Vörös zsaruban benne van a nevem.....Schwarci visel(hette)i....megengedtem neki
![]()

Én még csak 40 mínuszos vagyokNa meg az enyém...![]()

Aha!Szóval egy bűnöző vagy aki torrentezik...A helyedben én meghúznám magam!Tegnap meglestem a venomot, (tk) egész nézhető lett az utóbbi idők marvel filmjei után.

Mondhatni biztosra mentem a végtelen háború és a fekete hülyeség utánAha!Szóval egy bűnöző vagy aki torrentezik...A helyedben én meghúznám magam!![]()

Én megbnéztem moziban is a Venomot és nekem nagyon tetszett.A másik kettőt eszembe nem jutott megnézni itthon nem,hogy moziban!Mondhatni biztosra mentem a végtelen háború és a fekete hülyeség után![]()

Nem.Te vagy a Rostá(s)vili?![]()

Azok a jó kis 80-as évekbeli filmek: Tango és Cash, Terminátor, Vörös Zsaru, Drágán add az életed, Predator, Rambo, Indiana Jones stb.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..