Freccia IFV / Centauro (Olaszország)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 249
5 293
113
Mindenki csak szóbeszédként kezelje! Olaszországban van egy nagy harcjármű lerakat, Lenta. Itt igen jelentős mennyiségű Centauro 1 is rozsdásodott, pár hónapja viszont olyan információk kezdtek el keringeni a neten, hogy az összes gépet kihúzták a dudvából.
75339561_2857947594216247_1896599915157520384_n.jpg
Nem biztos, hogy alaptalan a gyanúd:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Az nagyon nagy szám. A Centaurók 45.561750, 8.347314 koordinátán, az útkereszteződésnél álltak. Én 70 darabot számoltam a régi képeken, meg külön egyet, (sanszosan valami tesztpéldány) ami az aktuális képeken az Ariete proto mellett van.
Egy csomó Leopardot meg VCC-t szétvágtak az elmúlt években, szerintem részben azoknak az eltűnését is beleszámolhattad.
Az egész placcon összesen 5-6 Kentaur állt.

papi

Well-Known Member
2017. április 22.
1 582
4 660
113
Az egész placcon összesen 5-6 Kentaur állt.
Láttad a képet amit betettem? Az pontosan ott készült, ami koordinátát megadtam. Annyi a nyűglődésem, hogy a műholdképek készítésének ideje az Earth Proban nem egyértelmű. Most is van olyan terület, ami 3-4 éves képekkel van lefedve. Próbálkoztam olyan programokkal is, mint az USGS Earth Explorer, EarthCache vagy a NOAA, de ott sincs minden esetben meg az, hogy a felvétel melyik évben készült, gyakran pedig a felvételek szabad hozzáférésű változatai annyira nem jó minőségűek, hogy erre alkalmasak legyenek.
Nem biztos, hogy alaptalan a gyanúd:
Szerintem ha megy is, akkor azok nem a Lentában letárolt gépek lesznek, hanem amiket vált a Centauro 2.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
Láttad a képet amit betettem? Az pontosan ott készült, ami koordinátát megadtam. Annyi a nyűglődésem, hogy a műholdképek készítésének ideje az Earth Proban nem egyértelmű. Most is van olyan terület, ami 3-4 éves képekkel van lefedve. Próbálkoztam olyan programokkal is, mint az USGS Earth Explorer, EarthCache vagy a NOAA, de ott sincs minden esetben meg az, hogy a felvétel melyik évben készült, gyakran pedig a felvételek szabad hozzáférésű változatai annyira nem jó minőségűek, hogy erre alkalmasak legyenek.

Szerintem ha megy is, akkor azok nem a Lentában letárolt gépek lesznek, hanem amiket vált a Centauro 2.
Mit bonyolítod? Nézd meg a kugliőrtszön.

papi

Well-Known Member
2017. április 22.
1 582
4 660
113
Mit bonyolítod? Nézd meg a kugliőrtszön.
Mint már írtam, megnéztem, és mint már leírtam, én is azt állapítottam meg amit te, miszerint jóval az ukrajnai háború kitörése előtt elvitték a napon aszalt Centauro készletet. A neten terjedő híreket vélhetően a Jordán üzlet miatt korábban kiszedett gépek képeivel próbálták meg alátámasztani. Viszont ez csak egy erős feltételezés, mert a Google Earth Pro sem a műholdkép készítésének időpontját mutatja, hanem egy korábbi Earth Pro állapotot.
Valójában te kezdted el bonyolítani a dolgot azzal, hogy össze-vissza számolgattál. Adtál meg olyan számot, amely közel a teljes legyártott mennyiséget jelenti, majd ezek után azt állapítottad meg, hogy azok egy része nem is Centauro volt, mert nincs tornyuk meg ágyújuk. Ezt a kijelentésedet én még pozitívan meg is erősítettem, mert azt gondoltam, észrevetted, hogy valamit elszámoltál. Ezek után kijelentetted, hogy a területen 5-6 darab Centauro volt csak, ami a műholdképek, videók és fényképek alapján biztosan nem helyes.

• Tetszik
Reactions: Robur

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 717
84 263
113

• Tetszik
Reactions: J.G.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 717
84 263
113
Brazilok tesztelik a Centauro II-t

• Tetszik
Reactions: L.O.B

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 717
84 263
113

Brazil awaits its Centauro II mobile gun system...