Mégis milyen segítséget vártál itt!? Ömlik belőled a f....s! Menj a Kékosztigába ott segítenek!Azért valljuk be, túl sokat nem segítettetek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mégis milyen segítséget vártál itt!? Ömlik belőled a f....s! Menj a Kékosztigába ott segítenek!Azért valljuk be, túl sokat nem segítettetek
ezt amúgy szépen így mondják: szeplősre festi a fajanszotÖmlik belőled a f....s!
Ha van még történeted a székelési baleseteidről oszd meg nyugodtan Szerintem most már mindenki érdeklődéssel várja a továbbiakat Igyá bmeg töményet mert shabbat van!Kritikán aluli a nyilvános wc helyzet amúgy.
Jut eszembe, még nyáron mentünk le pestről velencére, Nadapon megálltunk enni.
Hát jó, hogy volt wc és nem volt más vendég a helyen
Krva rossz rossz emésztéssel bringázni
A belekben lévő,baktériumok àltal termelt mereganyagokat köti meg, nem szìvòdnak fel a belekben.Én úgy vagyok vele, hogy ha ki akar jönni, akkor jöjjön inkább.
Max banán, alma, krumpli esetleg.
Érzem ám az élt a mondatbanHa van még történeted a székelési baleseteidről oszd meg nyugodtan Szerintem most már mindenki érdeklődéssel várja a továbbiakat
Köszönöm, mára már jobb egyébként.A belekben lévő,baktériumok àltal termelt mereganyagokat köti meg, nem szìvòdnak fel a belekben.
De doki mindenképp.
Oda el is kell érni Ajánlom a felnőtt pelenkát....remélem tele lesz Majd a doki kicsomagol Erotikus játéknak is felfoghatodA belekben lévő,baktériumok àltal termelt mereganyagokat köti meg, nem szìvòdnak fel a belekben.
De doki mindenképp.
Miből gondolod, hogy segít ha amfetamint adsz az orvosnak?Nem csak adtam nekik kavet es csondben maradtak.
Az kizárt dolog mert nem tudomÉrzem ám az élt a mondatban
fura vagy maOda el is kell érni Ajánlom a felnőtt pelenkát....remélem tele lesz Majd a doki kicsomagol Erotikus játéknak is felfoghatod
Jaja a széntabletta? Mérgezéseknél is adtuk gyomormosást követően! Aztán a Zacher a Honvédban elmagyarázta! A bélrendszer összterülete kb mint egy teniszpálya! Na taposs szét 10-12 db széntablettát nézzük meg mennyit fed be belőle! Ezért írtam szart sem ér! Ez olyan magyar egészségügyi szokás mint az allergiásnak a Kálcium!Azért nem kell temetni.
Nekem eddig bejött, a fokozatossàg elvét betartva, mindig azzal kezdem.
Méregtelenítés miatt kell, az meg 12 òra, 10-12 szemes dòzisban.
jajj, hát darázscsípésről is van sztorim: réges régen melóhelyen egyik csajt megcsípte egy darázs a éppencsakJaja a széntabletta? Mérgezéseknél is adtuk gyomormosást követően! Aztán a Zacher a Honvédban elmagyarázta! A bélrendszer összterülete kb mint egy teniszpálya! Na taposs szét 10-12 db széntablettát nézzük meg mennyit fed be belőle! Ezért írtam szart sem ér! Ez olyan magyar egészségügyi szokás mint az allergiásnak a Kálcium!
Elfogadom...Jaja a széntabletta? Mérgezéseknél is adtuk gyomormosást követően! Aztán a Zacher a Honvédban elmagyarázta! A bélrendszer összterülete kb mint egy teniszpálya! Na taposs szét 10-12 db széntablettát nézzük meg mennyit fed be belőle! Ezért írtam szart sem ér! Ez olyan magyar egészségügyi szokás mint az allergiásnak a Kálcium!
Roosvelt nem eszi meg amùgy?Én úgy vagyok vele, hogy ha ki akar jönni, akkor jöjjön inkább.
Max banán, alma, krumpli esetleg.
Ha megeszed a szart keverhetsz bele bármit! Ha tele van bacival az bejutva szaporodik, toxinokat termel és nincs az a szén ami visszafogja! Hidd el!Elfogadom...
Igaz a tropusi eü szolgàlatok màs véleményen vannak, de nem vagyunk egyformák.
( Ha az input ,azaz a kaja 450gr, amit elkeversz a széntablettàval, hogy ne tudjon a benne lévő méreganyag kapcsolatba kerülni a teniszpàlya méretű abszorciòs felülettel? Logikusan a 450gr-ot méregteleníted, nem pedig a beleket véded. Màs narratíva.)
Elhiszem, írtam is hogy elfogadom.Ha megeszed a szart keverhetsz bele bármit! Ha tele van bacival az bejutva szaporodik, toxinokat termel és nincs az a szén ami visszafogja! Hidd el!
Tudom, hogy sokan használják! Valaki esküszik rá nincs is ezzel baj! Én diéta meg sok sok folyadék, tea!Elhiszem, írtam is hogy elfogadom.
Nem szakmàm,csak beleugatok.
Annyit jeleztem még hogy nekem bejött eddig, és hasznàlatban van a mai napig.
No offense.
A mai napod után en javasolok egy kis kényszerpihit! 1 hónap nem sok! Egy kis trollkodás az ukrán topikban és meg is van!azon gondolkodom, hogy legközelebb milyen témában kéne kerekasztal beszélgetést indítani
Milyen kényesek vagytok maA mai napod után en javasolok egy kis kényszerpihit! 1 hónap nem sok! Egy kis trollkodás az ukrán topikban és meg is van!