Gepárd fegyvercsalád

Szóráskép jó? :eek:
Ez???
Ne bassz már föl.
3 lábon áll a fegyver.
Nem ez egy szar szóráskép!!!
Az, hogy fölémegy az egy dolog.
Lehet nincs belőve rendesen.
Talán nem is síkban lő de ott volt belőve, vagy fordítva.
Más lőszert használ mint belövéskor.
Vagy full szarul lő!

De ezt a kb fél tenyérnyi szórást ne nevezzük jónak ekkora távon, egy lábakon stabilan álló fegyvertől.
Nem kell ehhez precíziós lövőnek lenni.

Fegyver méretéből adódóan kevésbé pontos?
Mire gondolsz?
Minél?
Hogy nem olyan hosszú a cső mint egy átlagos 12.7es?
Ha megnézed a videót, annyira szarul sikerült a fekvő pozíció, hogy hiába állt 3 lábon, azért csak arrébb ugrott vagy 10 centit minden lövésnél.
Szerintem itt felesleges szórásképet nézni.

Ha megnézed a videót, annyira szarul sikerült a fekvő pozíció, hogy hiába állt 3 lábon, azért csak arrébb ugrott vagy 10 centit minden lövésnél.
Szerintem itt felesleges szórásképet nézni.

Az, hogy szarul lő az egy dolog.
Ami nem tetszett, hogy krisss szerint jó a szórás.
Annyiból jó hogy az 5 ből egy sincs teljesen elhúzva, 15 centivel odébb.

De ilyen szórás kb karabélyal elgogadható.

Elnézést kérek mindenkitől, de ennyit még nem szenvedtem kép, de akár szöveggel itt a fórumon.. Mobilról, útközben...
A fenti rombolópuskáról osztott meg képet a Harckocsi1988 nevû jútjúber. Tudni erről valamit?

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán
igen ugyan úgy mint az M2 gepárd is és annak változatai.
még az elefántot a franciáknak (légiónak ) is terveztek egy automata változatot csak a 14,5 ős teljesen kezelhetetlen (uralhatatlan) vólt sorozatlövésbe.
Oké, bár sorozat lövéssel kb. semmit nem fog eltalálni - max. nagyon közelről egy jármű méretű célt...

Én még sehol nem olvastam láttam hogy a GM6 teljesen automata módon tudna tüzelni...

mert civil videokat nézegetsz.
a félszemes szemüveges célzórendszer is a M2 eshez fejlesztett hasonló eszköz továbbfejlesztése.
Nem sok értelmét látom az automatának, mert erősen rontja pontosságot. Egy ilyen fegyverrel pedig egy harjármű érzékeny pontjait kell eltalálni (prizma, elektro-optikai rendszerek), mert a 12,7-est már oldalról is állja a legtöbb PSZH. A CV-90 és Lynx, de még a Bradly is kibírja a 14,5mm-est is - oldalról.
Elkezdesz sorozatot lőni ezzel 2 méteres szóráslép lesz a vége... :D
Lehet, hogy eltalálsz vele egy PSZH-t, csak épp semmi hatása nem lesz rá...

Nem sok értelmét látom az automatának, mert erősen rontja pontosságot. Egy ilyen fegyverrel pedig egy harjármű érzékeny pontjait kell eltalálni (prizma, elektro-optikai rendszerek), mert a 12,7-est már oldalról is állja a legtöbb PSZH. A CV-90 és Lynx, de még a Bradly is kibírja a 14,5mm-est is - oldalról.
Elkezdesz sorozatot lőni ezzel 2 méteres szóráslép lesz a vége... :D
Lehet, hogy eltalálsz vele egy PSZH-t, csak épp semmi hatása nem lesz rá...
innen látszik hogy nemtudod hogy mire való a rombolópuska.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Fedezkék rombolása könnyen páncélozott nem páncélozott járművek pusztítása járművek fedezékek kiépített állások rombolása az átjárók lezárása tűzzel való lefogás objektumok belsőtereiben pusztítás... stb...

• Tetszik
Reactions: Pogány