A Gepárd nagy űrméretű puskák fejlesztésének története 9. rész (Haditechnika 2024/4)
A Gepárd nagy űrméretű puskák fejlesztésének története 10. rész (Haditechnika 2024/5)
11. Rész.A Gepárd nagy űrméretű puska fejlesztésének története 11. rész (Haditechnika 2024/6)
Az. Használt géppuskacsőből van. Szerinted?A Gepárd … szar?
Én úgy tudtam, készleten tartott (de új) gp cső az. Ezt valahol el is könyveltem magamban, hogy rombolópuskának jó lesz… a csereszabatosságról írtakat adom, az ilyen kézzel/egyedileg illesztett fegyvereknek ez mindig nagy problémája volt.Használt géppuskacsőből van
Nem rossz, de nem is jó.Én úgy tudtam, készleten tartott (de új) gp cső az. Ezt valahol el is könyveltem magamban, hogy rombolópuskának jó lesz… a csereszabatosságról írtakat adom, az ilyen kézzel/egyedileg illesztett fegyvereknek ez mindig nagy problémája volt.
Szerk: nem mintha használtam volna Gepárdot valaha is, haha. De amikor úgy huszonéve Táborfalván mutogatták nekünk (egyetemistaként), akkor nem mondtak rosszakat.
Szerk: nem mintha használtam volna Gepárdot valaha is, haha. De amikor úgy huszonéve Táborfalván mutogatták nekünk (egyetemistaként), akkor nem mondtak rosszakat.
Hogyan kapjunk agyfaszt, lvl.1000A honvédség évről évre próbál tőlük rombolópuskát venni és a minisztérium minden évben megtorpedózza...
Nekem ez az agyfasz teszi ki az átlag munkanapjaim nagyrészét az elmúlt 3-4 évben.Hogyan kapjunk agyfaszt, lvl.1000
Majd eladjuk a románoknak...mint ahogy a Gepárdot...is, amit azóta is lelkesen gyárthatnak...Mostmár biztosan lesz belőle valami, hiszen 4IG. Azt nem gondolom, hogy rájuk szakad a bank, de jobb pozícióba kerültek.
Nem lett ebből semmi. Kiment a Sero főnöke, és nem adta a nevét ahhoz a kókány sufnihoz, ahol gyártani akarták.Majd eladjuk a románoknak...mint ahogy a Gepárdot...is, amit azóta is lelkesen gyárthatnak...
https://www.kaliberinfo.hu/hirek/roman-gepard/
Ami erre hivatkozik...
![]()
Gepárd GM6 licencgyártása Romániában - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
Román állami fegyvergyárak összefogásában, licenc alapján, elsősorban exportra gyártanák a magyar romboló puskát.htka.hu
Ezt hányszor cáfoljam még meg neked az utóbbi 10 évben?Majd eladjuk a románoknak...mint ahogy a Gepárdot...is, amit azóta is lelkesen gyárthatnak...
https://www.kaliberinfo.hu/hirek/roman-gepard/
Ami erre hivatkozik...
![]()
Gepárd GM6 licencgyártása Romániában - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
Román állami fegyvergyárak összefogásában, licenc alapján, elsősorban exportra gyártanák a magyar romboló puskát.htka.hu
Konkrétan ez a topik azzal van tele, hogy ezt a hírt cáfoljuk folyamatosan, mert valaki mindig belinkeli...Ezt hányszor cáfoljam még meg neked az utóbbi 10 évben?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..