M
molnibalage
Guest
Hogy ne szennyezzük a magyar haderők topikot, de a jövőben minden más téma is ide jöhet. Nem találtam hasonlót sehol egyetlen kifejezéssel sem.
Sem az ETA, sem az IRA sem más nem öngyilkos akciókban gondolkodott.
A tapasztalataid kiterjednek öngyilkos merénylők kiképzésére is...?
Ez egész egyszerűen nem igaz vagy mutass erre konkrét példákat. Nincs európai kultúrkörből származó öngyilkos bombamerénylő, se sofőr. Az n-dik generációs nem asszimilálódott Ali nem számít európainak...1. Alapból nem konvencionális hadviselésről beszélünk, hanem arról, hogy megfelelően felkészített emberek a társadalom perifériáján tengődő páriákat vesznek rá terrorcselekményekre. Tapasztalataim szerint az ember ugyanis ösztönlény akit úgy lehet manipulálni mint az idomárnak az oroszlánt a cirkusz porondján.
Sem az ETA, sem az IRA sem más nem öngyilkos akciókban gondolkodott.
A tapasztalataid kiterjednek öngyilkos merénylők kiképzésére is...?
Jaj, ettől a fogalom triótól mindig is falnak mentem.2, Mit lássak azon hogy a társadalom változik.? Én azt látom, hogy az erkölcsök és az olyan avittas fogalmak mint Isten-haza-család a mai társadalomban egyre jobban kiüresednek. Ennek egyenes folyománya pl a "kék bálna-efektus". Ha egy tinit rá lehet venni pszichológiai ráhatással, hogy legyen öngyilkos, akkor miért ne tudnám arra rávenni, hogy vélt sérelmeit másokon, fegyverrel torolja meg?
Ja persze, aki nem is fogja ezt az egészet leleplezni...3. Amikor elrabolt, bedrogozott potenciális végrehajtókról beszélsz több mint meglepődtem. Minek bárkit is elrabolni, mikor elég szétnézni a Web megfelelő bugyraiban és annyi elme-zakkantat találsz ami több mint elég.
Ez a megvalósítható, a te ötletdre nincs példa.4. Gépkocsi távvezérelhetővé tétele nem jutott eszembe de jó hogy mondod ilyen is megvalósítható. Még egy vonal amire illik figyelni.
Tömeg nyugtatása nem katonai feladat. Megint szezon és fazon...5, Terrorcselekményekkel (vasút, mobiltelefon torony, nagyvárosok ivóvíz és áram ellátása) nemcsak közvetlen kárt okozol hanem lekötöd az ország fegyveres erejét. Az a katona akit a levegőbe röpített villamos vagy vízművek mellett a lakosság megnyugtatása végett parádézik nem fogja tudni felvenni a harcot a laktanyáját megtámadó aknavetőssel aki megereszt egy pár lövést majd pucol. Akik meg kergetik a lövöldözőt (és nem hárman lesznek) nem tudják felbvenni a harcot a zöldön megérkező ellenséggel.