Azt hol lehet megnézni?Én orosz filmet kizárólag felirattal nézek. Kell hozzájuk az orosz nyelvű beszéd saját kifejezőereje és természetes tónusa.
A Szputnyik kifejezetten tetszett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hol lehet megnézni?Én orosz filmet kizárólag felirattal nézek. Kell hozzájuk az orosz nyelvű beszéd saját kifejezőereje és természetes tónusa.
Ehhez várhatsz. Eredeti nyelven tökéletes. Máshogy ne nézd meg. Ha tetszett a Ryan és a Sólyom, akkor ez a te filmed!Már kinéztem magamnak, de megvárok legalább egy angol szinkront.
Sokszor az ide belinkelt orosz filmekkel is (többek közt) az a bajom, hogy csak sokára készül el hozzájuk az angol vagy magyar szinkron. Pl. a Kóma alapból sokat késett, plusz még a szinkronra is várni kellett, de abszolút nézhető, és hozza azt a szintet amit a trailer ígért (2016 tavaszán).
Egyetértek, bár párszor pislogtam, hogy mitől különleges ez az egység, meg (nospoiler). Viszont a vége... Az odab*sz. Ez a film kötelező darab, az alapműveltség része immáron.Ez qurva yoo volt! Ajánlom mindenkinek!
Én orosz filmet kizárólag felirattal nézek. Kell hozzájuk az orosz nyelvű beszéd saját kifejezőereje és természetes tónusa.
Egyetértek, bár párszor pislogtam, hogy mitől különleges ez az egység, meg (nospoiler). Viszont a vége... Az odab*sz. Ez a film kötelező darab, az alapműveltség része immáron.
Ez megvan, csak a filmben a kiképzés eredménye nem jött át úgy igazán és összességében.Mert ez volt a neve. Ottani rendőrökből állt, amcsik képezték ki 2003 után.
Akkor felvettem a listámra.Végignéztem, elég jól visszadja a háború kavarodását. (fog of war)
Ha igen jó sorozatot szeretnétek az afgán háborúból úgy hogy sírjatok a röhögéstől ajánlója Bluestone 42-öt. 2 évada van.
Angol tűzszerészek kalandjai ;-)
https://www.google.com/search?gs_ss...d-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Fekete tulipán.. Én ezt a dalt másik ismertem, most rákerestem, és a klipben pont a filmből használtak fel részletet.
2:05:8-nál a nagyjelenet.
Több éve láttamÚj Orosz filmdráma (a film első 5perce)