Háborús, történelmi és hadtörténelmi témájú filmek

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát, elég zskat fosnak tűnik sajnos.
Max. a látványért éri mag nézni 3D-ben, esetleg, ha lesz olyan.

deze75

Well-Known Member
2010. április 25.
1 138
3 331
113

én nagyon várom...kedvenc szinész és hát Top Gun...én csak a FILMet keresem benne.. :) :) :) :)

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 997
16 655
113
A nemzetközi helyzet miatt újranéztem a Dr Strangelove-ot. Zseniálisan jó film. Egyszerre röhögsz és sírsz az eseményeken és a karaktereken. Peter Sellers mind a 3 szerepben zseniális.
A “Mein Führer!… I can walk!” pedig nekem ott van a filmtörténet legjobb idézetei között.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 736
17 587
113
A nemzetközi helyzet miatt újranéztem a Dr Strangelove-ot. Zseniálisan jó film. Egyszerre röhögsz és sírsz az eseményeken és a karaktereken. Peter Sellers mind a 3 szerepben zseniális.
A “Mein Führer!… I can walk!” pedig nekem ott van a filmtörténet legjobb idézetei között.
Nagy kedvenc nálam is! Pár évente érdemes újranézni.
Az meg van, hogy abban a jelebetben a mögötte álló kalapos szovjet nagykövetet játszó majd elröhögi magát?

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 997
16 655
113
Nagy kedvenc nálam is! Pár évente érdemes újranézni.
Az meg van, hogy abban a jelebetben a mögötte álló kalapos szovjet nagykövetet játszó majd elröhögi magát?
Azta, tényleg jópofa, 2x is elmosolyodik. :)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 997
16 655
113

Engem valamiért már az eredeti sem fogott meg annyira, de lehet csak én vagyok vele így.

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 966
113
Sziasztok! 2. VH-s sorozat, egy német amatőr filmes csapat által. Nagyon nagyon szeretem, és mindig várom az új részt. :) Otto Degen harcait mutatja be. Nagyon nagyon szerethető karakter :) eddig 9 rész van .... magyar felirat beállítható automatában. OK, aki véletlen ismer az ukrán topikból megkérdezi miért ilyeneket nézek? :D Aki picit is ismer az tudja. Most oroszok.... :) De akkor....
Kíváncsian várom a visszajelzéseket. Tényleg érdemes, és izgalmas végig követni Degen őrmester kalandjait...

• Tetszik
Reactions: Szittya and gacsat

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 641
113
'71 - imdb.com

Ez egy akció-dráma, abból is egy jobban sikerült darab.
Volt az a TV sorozat is. Mi volt a címe. Valami gyerek volt a küldönc kocsmák hátsó szobái között.
Tetszett az Árnyéktáncos is.