Biztos tele van buzi meg néger katonákkal.Nagyon gyanús ez a netflixtől....
Más:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos tele van buzi meg néger katonákkal.Nagyon gyanús ez a netflixtől....
Más:
Az irodák tele voltak női altisztekkel. Nálunk volt egy ales is. Mondjuk ügyeletes tiszt sose volt.Nagyon gyanús ez a netflixtől....
Más:
Kb ezt vártam, de a trailerben minden korhűnek tűnikBiztos tele van buzi meg néger katonákkal.
Ezt már megpróbáltam megnézni.Új előzetes a 'Born to Fly' -kínai TopGun filmhez; Wang Yibo -kínai Tim Cruise főszereplésével;
Hát, ha kisiskolás lennék, megnézném.Emilia Clarke? Akkor lehet,hogy megnézem. Egyébként az AirWolf sorozat zenéje helyett nem tudtak hozzá sajátot csinálni?
A készülő új, Nyugaton a helyzet változatlan film.Ezmiez?
Néger US Navy kapitány a WW2-ben?
Elképesztő ami itt megy!
Mindezt MOZIBAN!
1 db liberty kapitány volt néger.Néger US Navy kapitány a WW2-ben?
Akkor inkább a Forró Rágógumi hadsereges része.Nesze nektek CGI...
PATYOLAT AKCIÓ.mp4
Zenés vígjáték a katonaéletről.A vidéki laktanya újoncai között két csapat rivalizál. A technikumi vagányok a beat megszállottjai, a zeneiskolai fiúk inkább füttykórust alakítanak. A parancsnok a két társaságot összeeresztve szervez belőlük zenekart a Ki mit tud-ra. A katonák közben a kollégiumi...videa.hu
Erről sajnos lemaradtam. : / Esetleg valami linket tudna adni róla, ahol utólag megnézhető?Holnap reggel 11-kor a HírTV-n a Francia Berchényi ejtőernyős huszárokról lesz műsor.
Sajnos nem. Vagy nem töltötték fel, vagy nem került még fel sehová. Legalábbis én nem találtam meg.Erről sajnos lemaradtam. : / Esetleg valami linket tudna adni róla, ahol utólag megnézhető?
Igen!A világ legjobb sorozata a Fekete Vipera.
A Union of Salvation -t nem találta meg vki online esetleg?