Mind a kettő jó ha a btr-hez merjukPontosan. Azzal a kiegészítéssel, hogy az Arma helyett a PARS a valószínűbb. APC-t veszünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mind a kettő jó ha a btr-hez merjukPontosan. Azzal a kiegészítéssel, hogy az Arma helyett a PARS a valószínűbb. APC-t veszünk.
BékaperspektívaMind a kettő jó ha a btr-hez merjuk
Ha kis szerencsénk van, akkor a török szándéknyilatkozat aláírásával a szerb kerekesek rendszeresítését már megúsztuk...Ez a szerb 6x6 honnan jött? Nem is nagyon van ilyenjük.
A törökökkel eddig - tudtommal - csak 4x4-re írtunk alá bármit is. De tényleg nincs a szerbeknek csak 4x4, meg 8x8.Ha kis szerencsénk van, akkor a török szándéknyilatkozat aláírásával a szerb kerekesek rendszeresítését már megúsztuk...
Hopp, jogos. Én azt hittem a lazar2 is hatkereku. Majd akkor kívánnak az újból egy tengelytEz a szerb 6x6 honnan jött? Nem is nagyon van ilyenjük.
Ráadásul F-35 B-t?Trump visszatér és 2 század F35B 2027-re
Mi gyártjuk majd a legújabb 6x6 RHEINMETALL FUCHS-ot csapatlégvédelemhez is:
Rheinmetall
The Fuchs Evolution is the logical advancement of the tried-and-tested Fuchs armoured transport vehicle 1, featuring mobility, protection and reliability.www.rheinmetall.com
2025 végén legördül az első panther
Saját műholdrendszer első egysége 2028
Ez a tippmix. Nem az a kérdés, hogy minek van értelme, hanem hogy mi a valószínűbb.PARSnak szerintem zero ertelme van, plane a BTRek helyett, mert ugyanott jarnank veluk. Akkor mar HX 8x8 tgk tobbet erunk...
Igen! Kis ország vagyunk azt a néhány repterünket 24 órán belül kiiktathatják a kifutópályákat használhatatlanná téve (drón, rakéta, ellenséges légierő). F35B tökéletes ilyen helyzetre. Azért volt korábban a griff is preferálva és ezt sokszor kihangsúlyozták, mert képes országútról rövid kifutóról felszállni és nem kell neki külön reptér ezért lettek a mobil (!) hangárok is így felvezetve és többször kiemelték, hogy NEM CSAK gripenekhez hanem más típussal akár az F35-el is kompatibilisek.Ráadásul F-35 B-t?
Tipp mix: ARMA-t, PARS-t vagy Sungurt vesz...esetleg Ottert.Gidrán miatt lesz a találka vagy más miatt ?
Ezektől a cégektől ez lehet érdekes:Bobo (minisztel úl) az Elbittel, a Lafaellel és az IAI-val tálgyal:
https://24.hu/kulfold/2023/12/05/szalay-bobrovniczky-izrael-tamogatas-haboru/
Isten bizony lányomatom egy pólóla, hogy nem lesz ATMOS.Ezektől a cégektől ez lehet érdekes:
ELBIT
Ebből a 3-ból legalább egy szerintem biztos befutó lesz...
- PULS sorozatvető
- HERMES drón
- ATMOS önjáró löveg
IAI
RAFAEL
- HERON drón
- Barak MX nagy hatótávolságú légvédelmi rendszer (ABM képes)
- ELTA radarok és EW rendszerek
- (pilótás) felderítő repülőgépek
- David's Sling nagy hatótávolságú légvédelmi rendszer (ABM képes)
Mindent is!Isten bizony lányomatom egy pólóla, hogy nem lesz ATMOS.
De a többi akál lehet is...
Mind kérem, köszönöm!Ezektől a cégektől ez lehet érdekes:
ELBIT
Ebből a 3-ból legalább egy szerintem biztos befutó lesz...
- PULS sorozatvető
- HERMES drón
- ATMOS önjáró löveg
IAI
RAFAEL
- HERON drón
- Barak MX nagy hatótávolságú légvédelmi rendszer (ABM képes)
- ELTA radarok és EW rendszerek
- (pilótás) felderítő repülőgépek
- David's Sling nagy hatótávolságú légvédelmi rendszer (ABM képes)
Ehhez nem tudom kell-e az ELBIT-tel közvetlenül szerződni vagy elég az RM-mel.Mind kérem, köszönöm!
Szerintem a kerekes löveg német-izraeli lesz (RM-Elbit).
Finneknél is NASAMS van, idén döntöttek hogy vesznek mellé David's Slinget nagy hatótávolságú ballisztikus rakéták leszedésére is alkalmas legvédelmi rendszernek. A finn légvédelmet a már passzivításba vonult "légvédelmis" HSPAPS is dicsérte, szóval érdemes rájuk figyelni. Viszonylag kis ország (legalábbis a lakott része) erős haderővel.Melyik légvédelmi rendszerük a jobb?
Mondjuk szerintem mi már ilyet nem veszünk, mert > Arrow 3.
Igen én dobom be mindig, egyszer csak oda kerül a hm hez legalább ötlet szintjén.
Így év cégére tartva az éves szopást az én tippem egy szándék nyilatkozat további közös lehetőségek kutatására vagy mi…Uraim, tegyék meg tetjeiket Kardigán látogatása előtt - én a Rocketsan MBLRt és valamelyik 8x8-at (Arma II, remélem) tartom esélyesnek további török-magyar(-RM) üzleti megállapodásra.