Hadgyakorlatok magyar részvétellel (Magyarországon és külföldön)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 653
36 262
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 640
84 083
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ismét bizonyították, hogy sikeres az együttműködés

Véget ért a Magyar-Román Közös Békefenntartó Zászlóalj „Wise Foresight” gyakorlata, amelyet idén az Arad közelében található lő- és gyakorlótéren tartottak.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 653
36 262
113
378707133_707439361410596_4366606052171482918_n.jpg

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: honved and J.G.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 640
84 083
113

Banyek

Active Member
2021. augusztus 31.
55
189
33
Ha valakinek jó az angolja és szeretne tolmácsolni az amerikaiaknak Camp Croft-ban (Veszprém mellett), az Atlas Advisors keres embereket.

Ha ez nem a jó topic akkor elnézést kérek!
Kíváncsiságból megnéztem az oldalukon. Amcsi állampolgárság feltétel a melóhoz...

Banyek

Active Member
2021. augusztus 31.
55
189
33
Biztos, hogy nem. Magyar állampolgárságú ismerőseimet kereste meg a cég.
Akkor valószínűleg több állásajánlatot is meg kellett volna néznem az oldalon. Az első, amit találtam, lengyel/ukrán/román/magyar-angol tolmácsokat keres. A feltételek között első helyen van az amcsi állampolgárság.

• Tetszik
Reactions: antigonosz

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 640
84 083
113
Akkor valószínűleg több állásajánlatot is meg kellett volna néznem az oldalon. Az első, amit találtam, lengyel/ukrán/román/magyar-angol tolmácsokat keres. A feltételek között első helyen van az amcsi állampolgárság.
Be tudnád linkelni hogy hol nézed?

MZ/X

Well-Known Member
2021. május 27.
823
3 921
93
  • Tetszik
Reactions: Banyek

Banyek

Active Member
2021. augusztus 31.
55
189
33
Igen van egy ilyen is. Amiről én írtam az nincs kint az oldalukon. Ha érdekel amit írtam itt érdeklődhetsz https://www.atlasadvisors.us/contact.html
Csak amiatt kaptam fel rá a fejem, mert ilyesmiről még nem hallottam soha. Szerintem a katonáink, illetve azok a magyarok Veszprém, illetve a tábor körül, akiknek dolga akad a US Army-val, beszélnek annyira angolul, hogy ne kelljen tolmács. Kíváncsi lennék, hogy mi a pontos funkciójuk, feladatuk.

MZ/X

Well-Known Member
2021. május 27.
823
3 921
93
Csak amiatt kaptam fel rá a fejem, mert ilyesmiről még nem hallottam soha. Szerintem a katonáink, illetve azok a magyarok Veszprém, illetve a tábor körül, akiknek dolga akad a US Army-val, beszélnek annyira angolul, hogy ne kelljen tolmács. Kíváncsi lennék, hogy mi a pontos funkciójuk, feladatuk.
Kiszerveznek mindent. Miért pont ezt ne szerveznék ki? Fordítás szóban és írásban. Gondolom valami magasabb beosztású mellé beosztják a tolmácsot aztán mennek ahova kell vagy csinálják amit kell.

• Tetszik
Reactions: Banyek

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 839
134 202
113
Kiszerveznek mindent. Miért pont ezt ne szerveznék ki? Fordítás szóban és írásban. Gondolom valami magasabb beosztású mellé beosztják a tolmácsot aztán mennek ahova kell vagy csinálják amit kell.
Mindenféle ügyintézés, ha pl civil szállást vesznek ki pénzért azt intézik nekik stb. Ilyen mindenes igazából nem tolmács.

• Tetszik
Reactions: bel