Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tanuljanak meg magyarul!Ha valakinek jó az angolja és szeretne tolmácsolni az amerikaiaknak Camp Croft-ban (Veszprém mellett), az Atlas Advisors keres embereket.
Ha ez nem a jó topic akkor elnézést kérek!
Nem szeptember 29? 19-e kedd.
Kíváncsiságból megnéztem az oldalukon. Amcsi állampolgárság feltétel a melóhoz...Ha valakinek jó az angolja és szeretne tolmácsolni az amerikaiaknak Camp Croft-ban (Veszprém mellett), az Atlas Advisors keres embereket.
Biztos, hogy nem. Magyar állampolgárságú ismerőseimet kereste meg a cég.Kíváncsiságból megnéztem az oldalukon. Amcsi állampolgárság feltétel a melóhoz...
Akkor valószínűleg több állásajánlatot is meg kellett volna néznem az oldalon. Az első, amit találtam, lengyel/ukrán/román/magyar-angol tolmácsokat keres. A feltételek között első helyen van az amcsi állampolgárság.Biztos, hogy nem. Magyar állampolgárságú ismerőseimet kereste meg a cég.
Be tudnád linkelni hogy hol nézed?Akkor valószínűleg több állásajánlatot is meg kellett volna néznem az oldalon. Az első, amit találtam, lengyel/ukrán/román/magyar-angol tolmácsokat keres. A feltételek között első helyen van az amcsi állampolgárság.
Nem segitek idegen hatalmakat, plane az orszagomban. Amugy is xar az angolom, de baxxak meg ez Magyarorszag.Ha valakinek jó az angolja és szeretne tolmácsolni az amerikaiaknak Camp Croft-ban (Veszprém mellett), az Atlas Advisors keres embereket.
Képernyőképet akartam, de nem egyszerű ide...Be tudnád linkelni hogy hol nézed?
Igen van egy ilyen is. Amiről én írtam az nincs kint az oldalukon. Ha érdekel amit írtam itt érdeklődhetsz https://www.atlasadvisors.us/contact.htmlKépernyőképet akartam, de nem egyszerű ide...
Íme, az állásajánlatok linkje. Közbe megtaláltam én is. A 2. oldalon LN tolmácsokat keresnek. Van egyébként sokféle opció, köztük a fentebb általam említett US Citizen only is.
Csak amiatt kaptam fel rá a fejem, mert ilyesmiről még nem hallottam soha. Szerintem a katonáink, illetve azok a magyarok Veszprém, illetve a tábor körül, akiknek dolga akad a US Army-val, beszélnek annyira angolul, hogy ne kelljen tolmács. Kíváncsi lennék, hogy mi a pontos funkciójuk, feladatuk.Igen van egy ilyen is. Amiről én írtam az nincs kint az oldalukon. Ha érdekel amit írtam itt érdeklődhetsz https://www.atlasadvisors.us/contact.html
Kiszerveznek mindent. Miért pont ezt ne szerveznék ki? Fordítás szóban és írásban. Gondolom valami magasabb beosztású mellé beosztják a tolmácsot aztán mennek ahova kell vagy csinálják amit kell.Csak amiatt kaptam fel rá a fejem, mert ilyesmiről még nem hallottam soha. Szerintem a katonáink, illetve azok a magyarok Veszprém, illetve a tábor körül, akiknek dolga akad a US Army-val, beszélnek annyira angolul, hogy ne kelljen tolmács. Kíváncsi lennék, hogy mi a pontos funkciójuk, feladatuk.
Mindenféle ügyintézés, ha pl civil szállást vesznek ki pénzért azt intézik nekik stb. Ilyen mindenes igazából nem tolmács.Kiszerveznek mindent. Miért pont ezt ne szerveznék ki? Fordítás szóban és írásban. Gondolom valami magasabb beosztású mellé beosztják a tolmácsot aztán mennek ahova kell vagy csinálják amit kell.