Nem tudom 4m-en milyen lövőhiba jön ki AK-val, de legyen.Alapvetően a fegyverkezelés és a lövőhibák kitapasztalása miatt vannak ezek kis távon, utána megy a nagyra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom 4m-en milyen lövőhiba jön ki AK-val, de legyen.Alapvetően a fegyverkezelés és a lövőhibák kitapasztalása miatt vannak ezek kis távon, utána megy a nagyra.
Egyedül inkább ne küldjenek el senkit alapkiképzésen sehová.A raktárosoknak. Örvezetőknek.
De azèrt köszi.
Ja ha valaki olvassa szentendrèn.
Soha ne 3 ember tájoljon.
Legtöbbször 1 tájol.
A többi megy utána.
Egyesèvel kell elengedni öket.
Úgy tanulnak valamit.
Nem alapkikèpzès.Egyedül inkább ne küldjenek el senkit alapkiképzésen sehová.
Szemèlyes tapasztalat, ha többen tájolnak akkor álltalában 1 ember csinalja.Ott még annyira se!
Ha leszarja egyedül is leszarja.Szemèlyes tapasztalat, ha többen tájolnak akkor álltalában 1 ember csinalja.
Ha sokan(raj szint) vannak esetleg 2.
A több meg nem tanul. Leszarják. Csak sètálnak egyet.
Így sokkal többet èr ha egyesèvel küldik az embereket.
Persze úgy is csalnak majd, de ott legalább el kell indulni. Minimum az első pár pontot egyènileg kell megtalálni.
Amúgy ezek csapattól küldött emberek.(Gondolom a videót elvi okokból nem nèzted meg ) Nem utcaról felvettek. Így az alapokat tudniuk kellene.
Nem olyan nehéz tárolniHa leszarja egyedül is leszarja.
Ha dél felé dél van, akkor este merre van?Nem olyan nehéz tárolni
Észak fele észak van, del fele meg del
Szívesen mindenkinek aki nem tudta
Este feléHa dél felé dél van, akkor este merre van?
Komolyabbra véve én ezeket hogy tájolás meg hasonló alapdolgokat már be tennem a középiskola első éveibe, mert tényleg sokan nem tudják hogyan belőni merre van mondjuk kelet stb stb és nem alap katonai tudásnak sorolnám be hanem simán csak alap tudásnak kene lennieHa leszarja egyedül is leszarja.
Nem olyan nehéz tárolni
A raktárosoknak.
Igen de egyedül muszáj megcsinálnia. Ne legyèl mar ilyen èrtetlen.Ha leszarja egyedül is leszarja.
Hogy egy tèrkèpen kiigazodj az lehetne alap tudás.Komolyabbra véve én ezeket hogy tájolás meg hasonló alapdolgokat már be tennem a középiskola első éveibe, mert tényleg sokan nem tudják hogyan belőni merre van mondjuk kelet stb stb és nem alap katonai tudásnak sorolnám be hanem simán csak alap tudásnak kene lennie
Èn ezt a 4-7-10m-es ak lövèszethez fűztem hozzá.Azért a többieknek sem olyan bonyolult, szerintem.
Én eddig nem láttam hadnagyokon kívül térképpel a kezükben eltévedni senkit szóval ez az alap tudás sokakban meg vanHogy egy tèrkèpen kiigazodj az lehetne alap tudás.
Egy tájoló használata már nem.
Melyik észak van észak felé?Nem olyan nehéz tárolni
Észak fele észak van, del fele meg del
Szívesen mindenkinek aki nem tudta
És a csillagászati? Az smafu?Melyik észak van észak felé?
Mert a tájolónak a mágneses, térképnek meg a hálózati, az eltérés meg a deklináció.