Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igazad van. De akkor az előbb is ők repültek keletre...Azok Hollandok két C130.
Eddig a Sándorfalvi úton mentek Dócra, most mé'köll az 5-ös felé kerülni? Ráadásul Balástyáról Dócra vezető út ölég kesköny.
Pont otthon leszek, csinálnák pár képött.Eddig a Sándorfalvi úton mentek Dócra, most mé'köll az 5-ös felé kerülni? Ráadásul Balástyáról Dócra vezető út ölég kesköny.
Gondoltam Pápa, az az irány volt, dehat Pápa az a Bakony eleje.Pápán van nagy repülős és helikopteres gyakorlat.
Van Linx Hódmezővásárhelyen?
Ott van az összes...Van Linx Hódmezővásárhelyen?
Eddig a Sándorfalvi úton mentek Dócra, most mé'köll az 5-ös felé kerülni? Ráadásul Balástyáról Dócra vezető út ölég kesköny.
Igen? Hát nem Tata kapja? Na mindegy ám mert pár darab ide oda nem oszt nem szoroz, csak azt hittem Tatat teszik rendbe először.Ott van az összes...
A400Lehet már tudni mik röpködnek be felettem?
Szerintem a balastyai rém miatt, el akarják ilyeszteni.Teljesen érthetetlen minek kell ekkora kerülőt menni. Max arra tudok gondolni hogy van arra egy csatorna híd, de nem hiszem hogy ne bírná el a Lynxet mivel nincs előtte semmilyen tábla ami korlátozná a tömeget, viszont nagyon más okra nem tudok gondolni
Tatán nem lett volna rá ember így oda rakták őket ha balhé lenne akkor a lynxek úgyis ott lennének a Leók mellet...Igen? Hát nem Tata kapja? Na mindegy ám mert pár darab ide oda nem oszt nem szoroz, csak azt hittem Tatat teszik rendbe először.
Az nem, illetve azt nem figyeltem mert egész délután füvet nyirtam, csak a helikopterek nyomták el a traktor hangját mikor jöttek.
Az is körözött arrafele...Az nem, illetve azt nem figyeltem mert egész délután füvet nyirtam, csak a helikopterek nyomták el a traktor hangját mikor jöttek.
Lehet már tudni mik röpködnek be felettem?
Igazad van. De akkor az előbb is ők repültek keletre...
Nincs facem, évekkel ezelőtt letoroltem magam, semmim sincs hal isten csak telegramon.Minden is. Ha van Face-ed, nézd meg a LHPa Spotter Team-et, ők voltak ma bent a bázison. Valószínűleg német NH90-et vagy CH-53-at láthattál.