Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy elképzelhető, hogy ma délelőtt egy (?) Gripen tette tiszteletét Körmend felett? A hangot hallottam, és az nagyon hasonló volt, de mire kiértem melóhelyről sehol semmi... Párom és többen akik látták állítják, hogy vadászgép volt és a város felett fordult meg viszonylag alacsonyan a felhők alatt repült.
Csak azért kérdezem, mert nem találtam róla semmi infót és felénk Vas megye nyugati részén a gyakorlatok során (sajnos) nem szoktak repülni.
Az ADSB exchange-en én asszem tegnap láttam arra repülni a Dongo91-et. Hogy mi járatban volt, azt nem tudom..
Ahogy elmondták többen elég alacsonyan érkezett és kb a város főtere felett vett egy éles kanyart és északnak távozott...Képet, videót idáig nem találtam róla, pedig felénk nem gyakori vendég, konkrétan egyszer sem jártak még erre, ha jól tudom...
Az nem lehet, hogy Zeltwegbe ment az Airpowerre?
Zeltwegbe a két gép volt kint a 40-es a statikus soron (és ha jól láttam a távcsövön) a 32-es repülte a szólót (legalább is pénteken).Az nem lehet, hogy Zeltwegbe ment az Airpowerre?
A Magyar Honvédség „Moonstar 2024” elnevezéssel többnemzeti harcászati gyakorlatot tart szeptember első felében a Központi Gyakorló- és Lőtéren. A magyar, lengyel és szlovák területvédelmi tartalékos erők gyakorlatának elsődleges célja, hogy terepen összekovácsolják az alegységeket, ellenőrizzék a tartalékos katonák felkészültségét, és felmérjék eddigi képességeiket...
Moonstar 2024
A Magyar Honvédség „Moonstar 2024” elnevezéssel többnemzeti harcászati gyakorlatot tart szeptember első felében a Központi Gyakorló- és Lőtéren. A magyar, lengyel és szlovák területvédelmi tartalékos erők gyakorlatának elsődleges célja, hogy terepen összekovácsolják az alegységeket, ellenőrizzék...honvedelem.hu
A Magyar Honvédség „Moonstar 2024” elnevezéssel többnemzeti harcászati gyakorlatot tart szeptember első felében a Központi Gyakorló- és Lőtéren. A magyar, lengyel és szlovák területvédelmi tartalékos erők gyakorlatának elsődleges célja, hogy terepen összekovácsolják az alegységeket, ellenőrizzék a tartalékos katonák felkészültségét, és felmérjék eddigi képességeiket...
Moonstar 2024
A Magyar Honvédség „Moonstar 2024” elnevezéssel többnemzeti harcászati gyakorlatot tart szeptember első felében a Központi Gyakorló- és Lőtéren. A magyar, lengyel és szlovák területvédelmi tartalékos erők gyakorlatának elsődleges célja, hogy terepen összekovácsolják az alegységeket, ellenőrizzék...honvedelem.hu
Nő a területvédelmi erők szerepe
Erősödik a területvédelmi erők szerepe a közeljövőben, minden nemzetnek van már tapasztalata ebben, ezeket igyekeznek megosztani egymással a Moonstar 2024 többnemzeti harcászati gyakorlat során – mondta a Magyar Honvédség Területvédelmi Erők Parancsnokságának parancsnoka szerdán a Veszprém...honvedelem.hu
Moonstar 2024: kiválóan helytálló tartalékosok
„Úgy gondoljuk, hogy a területvédelem az elkövetkezendő időszakban mind a szövetség, mind Magyarország védelme szempontjából előtérbe kerül, emellett rendkívül fontos az is, hogy a környező országokkal való együttműködés olajozott legyen” – fogalmazott a több éves múltra visszatekintő Moonstar...honvedelem.hu
RM LLM-01. Nem csak lámpa lézer is, de igen...Az utolsó képen, ahogy látom airsoft fegyverek vannak (plusz jár a keksz annak is aki az előagy tetejére felrakatta azt az lámpát...)
Az utolsó képen, ahogy látom airsoft fegyverek vannak (plusz jár a keksz annak is aki az előagy tetejére felrakatta azt az lámpát...)
Sőt, már minimális COD tapasztalat után sem tűnik jó ötletnek.Ilyenkor felmerül az emberben hogy aki azt oda felrakatta velük az adott már le célzott lövést fegyverrel?