Valahol gondoltam csak nem voltam benne biztos! Tán jöttek kémkedni?Ukrán.
Ez már nevetséges, hogy még mindig meghívják őket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valahol gondoltam csak nem voltam benne biztos! Tán jöttek kémkedni?Ukrán.
Ez már nevetséges, hogy még mindig meghívják őket.
Lehet, hogy a hadseregükkel nem ápolunk olyan kapcsolatokat mint a vezetőikkel és adott esetben ez jól jöhet.De amúgy tenyleg azok után amilyen hisztit levágtak meg fenyegetőztek mi amszart keresnek ukrán katonák itt?!
hogy vigyék a hírt hogy nem érdemes b.szakodni mert rövid időn bellül technikai fölénybe leszünk. És ez nem csak humbuk.De amúgy tenyleg azok után amilyen hisztit levágtak meg fenyegetőztek mi amszart keresnek ukrán katonák itt?!
És miért is?Lehet, hogy a hadseregükkel nem ápolunk olyan kapcsolatokat mint a vezetőikkel és adott esetben ez jól jöhet.
Segítünk nekik puccsolni?És miért is?
Hat hogy lassak: "igy nez ki az ellenseg"De amúgy tenyleg azok után amilyen hisztit levágtak meg fenyegetőztek mi amszart keresnek ukrán katonák itt?!
A kézifegyveres fotokon nem épp a hála isttennek arckifejezések látszodnak rajtuk... (jó tudom a kézifegyver egy sokadrangú dolog... de ők akik hadban állnak kvázi erre a kérdésre szinte semmit nem tudnak lépni miközben egy alap dolog...)Hat hogy lassak: "igy nez ki az ellenseg"
Modernizált orosz technika. Gombokból. Vagy italellátó logisztikai egység.A nyugger zászlóaljban meg a hagyományőrzők vagy a kohószökevények lesznek mi?
Tatratea hajtású felpimpelt T-72 hadosztály alá nem adomModernizált orosz technika. Gombokból. Vagy italellátó logisztikai egység.
Elcsühögne vele.Tatratea hajtású felpimpelt T-72 hadosztály alá nem adom
Nem lehet, hogy ez már Maróth Gáspár Honvédségre gyakorolt befolyásának köszönhető? Lehet, hogy a későbbiekben további zászlóaljakat is elneveznek a htka fórumozók tiszteletére, és megalakul a Kriss zászlóalj, Molnibalage zászlóalj, Boki zászlóalj, a Wilson zászlóalj, és a többi?
Ha jól viselkedik, talán majd Pavol is kaphat egy szakaszocskát.
A zulu zászlóaljba inkább bele se gondolok...A nyugger zászlóaljban meg a hagyományőrzők vagy a kohószökevények lesznek mi?
És, hogy nem vitt magával meleg ruhát...
Azért valljuk be, ez a felvételsorozat a háborús retorika erősödése(@Xpert nem kell aggódni béke van), a fronton látogató elnök...
...ami egyebkent megint csak megerositi a masik konteomat, hogy a Harangozos 1300 milliardba vidaman belefer akar 2 szazad E, sot meg egy AEW&C is.
Annak ellenére, hogy ezt az éppen aktuális ukrán külügyminiszter mondta, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki....Egy gépet tuti nem veszünk. De azt simán elképzelhetőnek tartom, hogy megint spórolás lesz és 2 db-ot szereznek be valamiből. A légtérfigyelő gép nem alap kompetencia és ha az egyik szervizben is van, a másik 95% időben szolgálatot biztosít. A maradék 5%-ban pedig a Gripen és a szf-i erők radarjai még mindig megvannak.
Az ukrán katonák jelenléte meg továbbra is teljesen felesleges, szerintem is. Ha érdekelné őket a haderőfejlesztésünk, akkor nem ilyen hangot ütnének meg. Még csak nem is nagyon burkolják a háborús retorikát, mikor arról beszélnek, hogy "a magyarok az oroszokkal és az ukránokkal is jóban akarnak lenni, de ez nem lehetséges, ebből előbb-utóbb konfrontáció lesz".