Nem olvasol híreket?
Arra gondolsz, hogy hamarosan kivonják a magyarokat?
Attól még kivonásig dolgozhatnak, már ha van kint JTAC. Sőt, május 1. után csak igazán, ha beváltja az igéreteit a tálib.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem olvasol híreket?
Most repült el Pilisvörövár felett 3 katonai helikopter nyugati irányba. Egy "kisgömböc" meg két AH-64 Apache (annak azonosítottam).
Rendes tőlük, épp mentem volna ki a dunára fotózni, de akkor így már nem megyek. Maradok itthon és dolgozom tovább.Most repült el Pilisvörövár felett 3 katonai helikopter nyugati irányba. Egy "kisgömböc" meg két AH-64 Apache (annak azonosítottam).
Rendes tőlük, épp mentem volna ki a dunára fotózni, de akkor így már nem megyek. Maradok itthon és dolgozom tovább.
Ezek mindig akkor repkednek, amikor nincs nálam a fényképező, vagy épp csak majdnem indulok neki fotózni.
Szerintem az első nem. Az "kisgömböc" volt, valami könnyű, megfigyelő tipus. De nem látszik fényképen.[url=https://ibb.co/GFxNSMb] [/URL]
Három Apache volt. Csak megint az árnyékos oldalukat mutogatták.
Inkább az OH-6-ra hasonlított. De lehet, hogy tévedek.Szerintem az első nem. Az "kisgömböc" volt, valami könnyű, megfigyelő tipus. De nem látszik fényképen.
Ez volt a vezér, de mindhármat lekaptam egyenként, három AH-64 volt. De mivel vagy 3 km-re voltak tőlem, nem csináltam totált, mert csak három pont látszódna belőlük.Inkább az OH-6-ra hasonlított. De lehet, hogy tévedek.
Azért ha az önkéntes tartalékosok ilyen feladatokat is el tudnának látni, tapasztalatot szerezni, az már valós erősítést jelent konfliktushelyzetben a Honvédségnek.
Az én képemen sem látszik semmi...be se illesztem.Ez volt a vezér, de mindhármat lekaptam egyenként, három AH-64 volt. De mivel vagy 3 km-re voltak tőlem, nem csináltam totált, mert csak három pont látszódna belőlük.
(Egyébként valamiért nem enged normálisan képet beilleszteni, csak a fenti módon).
Nézd végig a képgalériát.Azért ha az önkéntes tartalékosok ilyen feladatokat is el tudnának látni, tapasztalatot szerezni, az már valós erősítést jelent konfliktushelyzetben a Honvédségnek.
Nézd végig a képgalériát.
A pisztolylövészetes képeket főleg.
Ez nem valós erő.
De mivel többen is ugyanazt basszák el, valószínűleg a kiképző(k) a balfaszok.
Nem baj,hogy a sátorvas elején can az ujjuk.Az is egy létező valid fegyverfogás.Nézd végig a képgalériát.
Ez nem valós erő.
Inkább mondjuk azt, hogy 25 éve egy valid fegyvefogás volt.Nem baj,hogy a sátorvas elején can az ujjuk.Az is egy létező valid fegyverfogás.
A pisztolylövészet több mint 90%-át az elsütés adja.
Igen az elsütés az 90%+ szinten befolyasolja a találatot.Én sem így fogom a pisztolyt,de ha ő így tud pontosan lőni akkor lőjön így.A lövészet lényege az,hogy eltaláld amit el akarsz találni.Okoskodhatunk,hogy hát ez így nem modern meg nem olyan stabil stb,de ha 10 méterről így lyukba lyukat lő akkor szépen be kell fogni a szánkat.Inkább mondjuk azt, hogy 25 éve egy valid fegyvefogás volt.
Meg amikor 1 kézzel fogjuk a fegyvert a másik csípőn van.
Mostmár nem oktatják kb sehol.
Nem véletlenül. Nem annyira stabil.
Hogy állsz.
Hogyan veszed a levegőt.
Hogyan célzol.
A hogyan sütöd el 90%?
Hogyan FOGOD a fegyvert. Ugyanúgy fontos.
Ezzel pont az a baj sokszor rákompenzálnak, még akár önkéntelenül, és elhúzzák másik irányba a pisztolyt.
Főleg aki kellő rutinnal nem rendelkezik.
Én inkább erre a képre mondanám, hogy mi a szar ez? Na ezt nem tettem volna be semmiképpen....Nézd végig a képgalériát.
Ez nem valós erő.