Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

lacus66

Active Member
2016. január 7.
114
80
28
Ez talán könnyebb (???) :

bbb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
8 265
19 242
113
Már senki nem jár erre. A lokátor típusa: AN/FPN-36 leszállító lokátor
Más - rakéta típusa
vu-10--lc-00-an-p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

vilmoci

Well-Known Member
2010. április 24.
1 581
3 008
113
Pocok, Te túl sokat éltél <del>vidéken</del>.... izé Angliában :-D
GUV-8700 géppuska<b>konténer</b> a neve (még mindig magyarabb, mint a pod)
legközelebb nem fogom elfogadni a szutyok anglikán szlenget :-D
 

Pocok75

Well-Known Member
2010. április 19.
2 777
2 389
113
A típus érdekelne! :D (Angliában készült a felvétel, szóval jöhet angolul is a válasz!)


27097567940_0c6d39444a_h.jpg
</a><script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8"></script>