Haditechnikai kvízjáték

Csak szerencsém volt amikor a mexikói karabélyt keretem valahogy ezt is kiadta találatnak és emlékeztem rá.

Itt az új feladvány:

Olyat lehet,hogy ha holnap 9-ig nem érkezik helyes megfejtés akkor <a title="GrGLy profiljának megtekintése" href="http://htka.hu/kerekasztal/tagok/grgly/">GrGLy</a> mint a legutolsó helyes megfejtő(rajtam kívül)ad egy feladványt,hogy ne álljon le az élet azért mert én nem tudok bentről képet feltölteni?De ha hazaértem akkor attól függetlenül,hogy kitalálom-e az akkor épp aktuális feladványt tölthetek fel egy képet,mert ezt ugye én nyertem.

Valamilyen Bowie késnek tűnik. Szerintem lehet símán 24 órát várni, nem kerget a tatár:)

Naja, főleg, hogy nekem is dolgoznom kell (igaz, van net, de az már necces, hogy a főnök orra előtt válogatok képeket :D)

Special Operations Knife; a gyártó a holland Hill Knives. De szép darab!

És feladványom is van már! :)

(most ugrik a majom a vízbe)

batka1.jpg

Batka

A válasz helyes.Látom akkora önbizalommal írtad,hogy eszedbe sem jutott a hibázás lehetősége.Szerintem a feladványnál az egész eszköz képe kell nem csak egy részlete.

Szerintem lehet egy részlet is, abban az esetben ha belőle kétséget kizárólag meg lehet állapítani a típust, vagy altípust.

De mondjuk a játék lényege nem az, hogy feltétlenül olyasmit tegyünk amit ne tudjon senki megfejteni, hanem, hogy jól szórakozzunk:))

Batka, addig nem tehetsz ki feladványt, míg a válaszodat nem hagyta jóvá az elöző feladvány kitevője.