Ne tolongjatok, az első ragazzo már megjött1/24-ben keresek Polizia Stradale figurákat
(nem a sima Polizia di Stato, hanem autópályásokat)
Valakinek lenne ötlete, hogy merre? (ebayt már végignyálaztam)
![]()
![]()
Ne tolongjatok, az első ragazzo már megjött1/24-ben keresek Polizia Stradale figurákat
(nem a sima Polizia di Stato, hanem autópályásokat)
Valakinek lenne ötlete, hogy merre? (ebayt már végignyálaztam)
![]()
![]()
Ja, mert te már mindjárt olvasztanál! Fene azt a z%}^dó formádat, ez nem tört arany!Érdemes olvasztgatással próbálkozni, vagy simán pillragasztó?
![]()

Ja, mert te már mindjárt olvasztanál! Fene azt a z%}^dó formádat, ez nem tört arany!![]()

nyilván arra gondoltam, hogy kicsit megmelegíteni és hátha ott marad, csak nem tudom, hogy milyen ötvözet.Ragassz pillanatnyilag.
Ötvözet… olyan FÉMES anyag, ami legalább 2 elemből áll… te nagyon te!
nyilván arra gondoltam, hogy kicsit megmelegíteni és hátha ott marad, csak nem tudom, hogy milyen ötvözet.

háá de ez féém paszmekÖtvözet… olyan FÉMES anyag, ami legalább 2 elemből áll… te nagyon te!![]()
niccsitttonRagaszd pillanat!
Oooohhh. Ne olvassz akkor se szerintem. Ragasztó valami fémet fémmel, bármit bármivel bárhova…háá de ez féém paszmek
niccsittton
mondjuk a b@zi Giulia (oximoronOooohhh. Ne olvassz akkor se szerintem. Ragasztó valami fémet fémmel, bármit bármivel bárhova…
) hozzájuk még sehol nincs, pedig ezer éve megrendeltem :/asszem ez a világ legbutább méretaránya.nna végre, mit hozott a posta
![]()

/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..