Budapesten a Bálnánál egy harckocsi (tank :) ) van kiállítva.
Lehet, hogy csak makett, mert semmi kiegészítő nincs rajta vagy én nem láttam.
Szerintem ezt látták..
490502039_1674754860070950_6698142322346452059_n.jpg

Szerintem ezt látták..
490502039_1674754860070950_6698142322346452059_n.jpg

Van "Lynx" is, a "Leopard" mögött. Egyik sem igazi, de azért sokan fotózkodnak vele, mert nem tudják hogy nem az. Nekem azt mondták, hogy az állandó kiállítás része lesz, így sokáig ott lesznek még. A "Lynx" talán egy fokkal jobban sikerült mint a benti "falat áttörő". Gyerekeknek jó lesz mindkettő.
Ha jól emlékszem, Vipera kapitány fórumtárs mondta kb. 2 éve hogy van egy ilyen projekt, de úgy tűnt hogy elhalt. Ezek szerint mégsem, mert valakinek ez fontos volt.

Van "Lynx" is, a "Leopard" mögött. Egyik sem igazi, de azért sokan fotózkodnak vele, mert nem tudják hogy nem az. Nekem azt mondták, hogy az állandó kiállítás része lesz, így sokáig ott lesznek még. A "Lynx" talán egy fokkal jobban sikerült mint a benti "falat áttörő". Gyerekeknek jó lesz mindkettő.
Ha jól emlékszem, Vipera kapitány fórumtárs mondta kb. 2 éve hogy van egy ilyen projket, de úgy tűnt hogy elhalt. Ezek szerint mégsem, mert valakinek ez fontos volt.
Nnna, az ilyen színvonalért érdemes volt szétcseszni az IGAZI Hadtöri múzeumot.
Okádék, de szép lenyomata a rögvalóságnak.

Ha jól emlékszem, Vipera kapitány fórumtárs mondta kb. 2 éve hogy van egy ilyen projekt, de úgy tűnt hogy elhalt. Ezek szerint mégsem, mert valakinek ez fontos volt.
Fèlreèrtitek.
Ez csak prototípus, csali cèltárgynak. :D
Annak kimondottan jó.

• Tetszik
Reactions: Terminator
Nem tudom pontosan mi ez a központ a bálnában, de nagyon színvonaltalannak tűnik.
Akitől bérli a HM jó pénzért gecijól jár vele :D
Ennyi az egész. De ezek a cuccok nem állandóan vannak ott hanem csak most cipelték ki oda. Amúgy az állandó kiállítás annyira nem gáz.

Egyébként lehet tudni, hogy most végülis mi értelmes lesz a Hadtöri helyén,
ami miatt ennyire lóhalálában ki kellett költözni?
Mert nagyon kussolnak róla.