Csak kerül rá üvegszövet. Ilyen orosz kisgyalum van.Hihetetlen melos egy szép kajak.
Csak kerül rá üvegszövet. Ilyen orosz kisgyalum van.Hihetetlen melos egy szép kajak.
óóóó szia!Sziasztok! A hobbim repképes élethű papír repülőgépek építése. Van egy youtube csatornám, ahol mások számára is elérhetőek ingyenesen a terveim, útmutatóval együtt. Úgy gondoltam, ebben a közegben talán érdekelhet valakit. Linkelem lehutóbbi munkám, a csatornán még találhattok egyebeket is.
A terveket rendszerint a videó leírásban találjátok
Makettező körökben mennyire számít "cikinek" a papírmakett készités?
én régóta csinálok ilyen kis cackokat mert nincs türelmem a rendes műanyaghoz, ezek könyebbek.
![]()
Köszönöm! Ha akarsz valami újjítást kipróbálni, egy részletgazdagabban kidolgozott maketten (a futógörgőkre gondolok) kipróbálhatod a makettfestéket. Két alkalommal készítettem papír harckocsimakettet.óóóó szia!
hónapokkal ezelőtt találtam rá a csatornádra, marha jó! hajrá hajrá!
én is papírmakettben utazom, igaz szárazföldi cuccokban:
Ha adod az esztergaműhelyt is hozzá...Elég sok barkács vénájú fórumozó van itt a htka-n, nekik ajánlanám elsősorban.
Volt, csak sajnos fel kellett számolni. A jelenlegi munkahelyemen szép apránként akár meg is lehetne csinálni, de túlzottan lusta vagyok hozzá.Ha adod az esztergaműhelyt is hozzá...![]()