HandMade Works

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
19 843
65 736
113
Kis alkotásom, mehetett volna a 40k-ba is, csak javarészt saját faragás. Még készül, időm nem sok rá.

48026c45e289ca1333ed6ba34f1a0a9c.jpg

7079d2c054c2b3a9338613fd62870c07.jpg

4a7582a32f332b169e31b691de8503cf.jpg

f20adb1e4aaeb9122b5c58e7acafe036.jpg

fec9c8d8822ffa3ee454c293ad37b0ed.jpg

737da01758ec4fabdc8f79f10b91da9c.jpg
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
19 843
65 736
113
teljesen saját mű? vagy makett?
A főfegyver egy warhound titán turbolaser karja, kiegészítve pár dologgal, land raider búvónyílás, stb..., a ferde csövezett rész meg a motortér teteje egy szemétkupacon talált g.i.joe repülő belseje szétvágva, a törzs felső, oldalt belső és alsó lemeze egy légtisztiító plexiburkolata, az oldalak kívülről egy lomtalanításkor talált játékdaru elemeiből lettek szátvágva, betoldva a sponsonfegyverekhez egy-egy nem standard méretű pezsgőtablettás doboz darabját, benne csavaroskifli kupakja, rajta modellezző műanyagból vágott fogaskerekek, a fegyver land raiderhez való flamethrower cannon. Az oldalakban van mindenféle 40k alkatrész, elektronikai eszköz burkolatdarab, telefoncsatlakozó, kap még majd jó sok a mechanicumra jellemző lógó kábelt. A motortér oldalai modellező műanyagból vannak, a hátulja egy baneblade keretről való gyári darab. A lánchajtó és feszítő kerekek szintén kőműves actimel kupakból lettek, hátul chimera búrvónyílásfedelekkel, elöl(az egyik hiányzik még), onager dunecrawler egyik darabjával fedve. A futógörgők egy feldarabolt rúdból vannak, de ennél még adok esélyt a változtatásra, ha rászánom magam 16 db mechanicum 12 mm-es ikon megvételére jó drágán. A lánctalpak ámerikából gyüttek, Blood and Skulls Industry. Nem térek ki minden kis alkatrészre, mert oldalakat írnék. :D Nagyon sok vágás, ragasztás.
 
G

Galthran

Guest
A főfegyver egy warhound titán turbolaser karja, kiegészítve pár dologgal, land raider búvónyílás, stb..., a ferde csövezett rész meg a motortér teteje egy szemétkupacon talált g.i.joe repülő belseje szétvágva, a törzs felső, oldalt belső és alsó lemeze egy légtisztiító plexiburkolata, az oldalak kívülről egy lomtalanításkor talált játékdaru elemeiből lettek szátvágva, betoldva a sponsonfegyverekhez egy-egy nem standard méretű pezsgőtablettás doboz darabját, benne csavaroskifli kupakja, rajta modellezző műanyagból vágott fogaskerekek, a fegyver land raiderhez való flamethrower cannon. Az oldalakban van mindenféle 40k alkatrész, elektronikai eszköz burkolatdarab, telefoncsatlakozó, kap még majd jó sok a mechanicumra jellemző lógó kábelt. A motortér oldalai modellező műanyagból vannak, a hátulja egy baneblade keretről való gyári darab. A lánchajtó és feszítő kerekek szintén kőműves actimel kupakból lettek, hátul chimera búrvónyílásfedelekkel, elöl(az egyik hiányzik még), onager dunecrawler egyik darabjával fedve. A futógörgők egy feldarabolt rúdból vannak, de ennél még adok esélyt a változtatásra, ha rászánom magam 16 db mechanicum 12 mm-es ikon megvételére jó drágán. A lánctalpak ámerikából gyüttek, Blood and Skulls Industry.
elismerésem!