Harctéri videók

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 073
13 540
113
Hát, hogy eltalálja a mozgó járgányból a szaladó célt. Én az egész tárat
Hány éves vagy gacsat? Látszik nem jatszottal egy egészséges call of duty játékkal, ott tanultam hogy folyamatos lövéssel nem lehet celba lőni
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
15 667
12 157
113
Most erre mit mondjak?Lőttél már sorozatot gépkarabéllyal?Ha igen tudonod kéne,hogy még stabil testhelyzetből is nehezen lehet célon tartani, nemhogy egy mozgó járműből...
Én mindent eltaláltam vele. Ilyen esetben a helyes eljárás a tűzlökés. Célzás, rövid sorozat, célzás, rövid sorozat, amig el nem találod. Persze ilyen franciska géppityu sose volt a kezembe.
 
 • Tetszik
Reactions: fip7

papi

Well-Known Member
2017. április 22.
1 464
4 004
113
Milyen geppisztoly volt az, ha 54, akkor olyan 87 korul kellett katonanak lenned.

140-%C3%A1bra.jpg
 

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
1 122
3 964
113
Igen sokaig ez volt a hivatalos terminológia.
Pont ezért mondom,hogy ne keverjük a terminológiakat,mert nem allandó,folyamatosan változik.
A terminologia akkor sem ezt diktalta volna, ez inkabb egy igenytelen megfogalmazas volt. Akkor sem passzolt az elnevezese a loszerrel.
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
15 667
12 157
113
Még a saját hivatalos(nak tűnő) anyagaikban sem tudták eltalálni a fegyver fajtáját. jellemző az MNre. Mióta tüzelt ez pisztoly lőszert? Nekem is volt ilyen a seregben, de mi sosem hívtuk géppisztolynak.
Volt aki puskának hívta. rendes neve csúzli, vagy géppityu.
 
Status
Not open for further replies.