Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Paradox soha nem terveztet ókorba grand start-ot? Vagy az RTW2 jelenléte túl erős?
Pedig 2016 óta várt mindenki egy normális olasz fókuszfára a Paradoxtól. Modok nyilván vannak, de azért a Paradox jó pénzeket tesz el a DLC-k után minden játékánál, szóval itt is jogos volt az elvárás, hogy összehozzanak egy olasz DLC-t. Akkor majd várok, amíg szépen le lesz akciózva.
Hàt ez tènyleg nem hangzik valami fényesen.Próbálkoztak vele, Europa Universalis: Rome, meg pár éve Imperator Rome, mindkettő bukás lett.
Nekem az nem tetszik benne, hogy az elején vagy elpicsázod az etiópokat és akkor beragadsz a fasiszta vonalon, vagy visszavonulsz, megvárod míg lejár a határidő és békét kötsz. Ekkor felugrik egy ablak, hogy kommunista vagy demokrata utat választod. Hurrá.
mondjuk nekem egyik designer se tetszik. Kb semmi értelmük.Ezt az új HOI 4 DLC-t elég gyengusnak érzem.
2 Focus fa teljesen felesleges (Svájc, Etópia), az Olasz meg olyan hogyismondjam...
"Railroady"
Airplane designer meg olyan szinten fapados, hogy már fáj...
A békekonferencia az ütős benne, szerintem.Pedig 2016 óta várt mindenki egy normális olasz fókuszfára a Paradoxtól. Modok nyilván vannak, de azért a Paradox jó pénzeket tesz el a DLC-k után minden játékánál, szóval itt is jogos volt az elvárás, hogy összehozzanak egy olasz DLC-t. Akkor majd várok, amíg szépen le lesz akciózva.
Csináltak kettőt, de valahogy szerintem ebből ők sokat nem tudtak kihozni. De igazából, nem is nagyon kell, mert a Field of Glory - Empires, sőt, még a Imperiums (abban van minden: Greek, Rome, Alexander ...) is elég jó lett. Fapados Paradox HOI szintű stratégia meg az a kettő, amit írtatok.A Paradox soha nem terveztet ókorba grand start-ot? Vagy az RTW2 jelenléte túl erős?
Amíg a Blackice mod nem éri utol a verziót semmi értelme. A Hoi 4 gagyi a Hoi3 Blackice modhoz képestHóóóóóóóóóóó, skacok, majd 2 napig még ingyenesen játszható a HOI 4.
Egy kezdőnek meg az alap játék is érdekes, de hamar meglehet unni.Amíg a Blackice mod nem éri utol a verziót semmi értelme. A Hoi 4 gagyi a Hoi3 Blackice modhoz képest
Szerintem soseEgy kezdőnek meg az alap játék is érdekes, de hamar meglehet unni.
A Blackiceról van hír, hogy mikor éri utol a frissítést?
Kár pedig az jó módnak néz ki...Szerintem sose
A EU4 alapjáték is elég fapados volt, de a DLC-kel hát van mit csinálni és gondolkodni.Egy kezdőnek meg az alap játék is érdekes, de hamar meglehet unni.
A Blackiceról van hír, hogy mikor éri utol a frissítést?
Hóóóóóóóóóóó, skacok, majd 2 napig még ingyenesen játszható a HOI 4.
Amúgy itt 4 euroért meg lehet venniBuy Hearts of Iron IV Cadet Edition Cadet Version Key | ENEBA
Visit Eneba Game Store and buy Hearts of Iron IV (Cadet Edition) Uncut Version! This particular piece contains the full uncut scenes of violence!www.eneba.com
Igen a DLC meg nagyon drága...Gamepass-ban benne van az alapjáték (asszem CK 3 is).
De ez tényleg nem ér sokat DLC-k nélkül, olyan alap dolgok hiányoznak belőle.
Hát, ehhez képest a tutoriallal nekiindulva még annyira sem kap képet a játékos, mint a EU IV-gyel.Gamepass-ban benne van az alapjáték (asszem CK 3 is).
De ez tényleg nem ér sokat DLC-k nélkül, olyan alap dolgok hiányoznak belőle.
Hát, ehhez képest a tutoriallal nekiindulva még annyira sem kap képet a játékos, mint a EU IV-gyel.
Nyíltabban fogalmazva lófaszra sem jó a tutorial. Ehhez hova kell MOD meg DLC? Elsőre lehengerlő mennyiségű tartalom.
Van hozzá értelmes magyar nyelvű tutorial vagy angolt nézzek? Ki tud jót, ami ér is valamit?
A EU IV esetén is votl trial and error, de végignézve néhány angol és magyar videót (sok sok óra) kb. tudtam mit csinálok, a súlyát nem értettem.EU 2 óta tolom a játékaikat, egyhez sem használtam tutorial-t. Jó öreg trial & error minimum 30-40 órát adott a játékidőhöz
HOI 4 ráadásul eléggé le van butítva, rengeteg dolog automatizálható.
Te a HOI-ban használod a battle plant vagy maunálisan csinálod a dolgokat?EU 2 óta tolom a játékaikat, egyhez sem használtam tutorial-t. Jó öreg trial & error minimum 30-40 órát adott a játékidőhöz
HOI 4 ráadásul eléggé le van butítva, rengeteg dolog automatizálható.
Azért van mert nem adta hozzá a frontvonalhoz az egységeket.Te a HOI-ban használod a battle plant vagy maunálisan csinálod a dolgokat?
Mert a tutorialan is olyan ostoba, hogy kijelöltem a 18 ho-t és EGYNEK adott parancsot az MI támadni, a többinél ott a piros felkiáltójel.