Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Paradox soha nem terveztet ókorba grand start-ot? Vagy az RTW2 jelenléte túl erős?
Pedig 2016 óta várt mindenki egy normális olasz fókuszfára a Paradoxtól. Modok nyilván vannak, de azért a Paradox jó pénzeket tesz el a DLC-k után minden játékánál, szóval itt is jogos volt az elvárás, hogy összehozzanak egy olasz DLC-t. Akkor majd várok, amíg szépen le lesz akciózva.
Hàt ez tènyleg nem hangzik valami fényesen.Próbálkoztak vele, Europa Universalis: Rome, meg pár éve Imperator Rome, mindkettő bukás lett.
Nekem az nem tetszik benne, hogy az elején vagy elpicsázod az etiópokat és akkor beragadsz a fasiszta vonalon, vagy visszavonulsz, megvárod míg lejár a határidő és békét kötsz. Ekkor felugrik egy ablak, hogy kommunista vagy demokrata utat választod. Hurrá.
mondjuk nekem egyik designer se tetszik. Kb semmi értelmük.Ezt az új HOI 4 DLC-t elég gyengusnak érzem.
2 Focus fa teljesen felesleges (Svájc, Etópia), az Olasz meg olyan hogyismondjam...
"Railroady"
Airplane designer meg olyan szinten fapados, hogy már fáj...
A békekonferencia az ütős benne, szerintem.Pedig 2016 óta várt mindenki egy normális olasz fókuszfára a Paradoxtól. Modok nyilván vannak, de azért a Paradox jó pénzeket tesz el a DLC-k után minden játékánál, szóval itt is jogos volt az elvárás, hogy összehozzanak egy olasz DLC-t. Akkor majd várok, amíg szépen le lesz akciózva.
Csináltak kettőt, de valahogy szerintem ebből ők sokat nem tudtak kihozni. De igazából, nem is nagyon kell, mert a Field of Glory - Empires, sőt, még a Imperiums (abban van minden: Greek, Rome, Alexander ...) is elég jó lett. Fapados Paradox HOI szintű stratégia meg az a kettő, amit írtatok.A Paradox soha nem terveztet ókorba grand start-ot? Vagy az RTW2 jelenléte túl erős?
Amíg a Blackice mod nem éri utol a verziót semmi értelme. A Hoi 4 gagyi a Hoi3 Blackice modhoz képestHóóóóóóóóóóó, skacok, majd 2 napig még ingyenesen játszható a HOI 4.
Egy kezdőnek meg az alap játék is érdekes, de hamar meglehet unni.Amíg a Blackice mod nem éri utol a verziót semmi értelme. A Hoi 4 gagyi a Hoi3 Blackice modhoz képest
Szerintem soseEgy kezdőnek meg az alap játék is érdekes, de hamar meglehet unni.
A Blackiceról van hír, hogy mikor éri utol a frissítést?
Kár pedig az jó módnak néz ki...Szerintem sose
A EU4 alapjáték is elég fapados volt, de a DLC-kel hát van mit csinálni és gondolkodni.Egy kezdőnek meg az alap játék is érdekes, de hamar meglehet unni.
A Blackiceról van hír, hogy mikor éri utol a frissítést?
Hóóóóóóóóóóó, skacok, majd 2 napig még ingyenesen játszható a HOI 4.
Amúgy itt 4 euroért meg lehet venniBuy Hearts of Iron IV Cadet Edition Cadet Version Key
Visit Eneba Game Store and buy Hearts of Iron IV (Cadet Edition) Uncut Version! This particular piece contains the full uncut scenes of violence!www.eneba.com
Igen a DLC meg nagyon drága...Gamepass-ban benne van az alapjáték (asszem CK 3 is).
De ez tényleg nem ér sokat DLC-k nélkül, olyan alap dolgok hiányoznak belőle.
Hát, ehhez képest a tutoriallal nekiindulva még annyira sem kap képet a játékos, mint a EU IV-gyel.Gamepass-ban benne van az alapjáték (asszem CK 3 is).
De ez tényleg nem ér sokat DLC-k nélkül, olyan alap dolgok hiányoznak belőle.
Hát, ehhez képest a tutoriallal nekiindulva még annyira sem kap képet a játékos, mint a EU IV-gyel.
Nyíltabban fogalmazva lófaszra sem jó a tutorial. Ehhez hova kell MOD meg DLC? Elsőre lehengerlő mennyiségű tartalom.
Van hozzá értelmes magyar nyelvű tutorial vagy angolt nézzek? Ki tud jót, ami ér is valamit?
A EU IV esetén is votl trial and error, de végignézve néhány angol és magyar videót (sok sok óra) kb. tudtam mit csinálok, a súlyát nem értettem.EU 2 óta tolom a játékaikat, egyhez sem használtam tutorial-t. Jó öreg trial & error minimum 30-40 órát adott a játékidőhöz
HOI 4 ráadásul eléggé le van butítva, rengeteg dolog automatizálható.
Te a HOI-ban használod a battle plant vagy maunálisan csinálod a dolgokat?EU 2 óta tolom a játékaikat, egyhez sem használtam tutorial-t. Jó öreg trial & error minimum 30-40 órát adott a játékidőhöz
HOI 4 ráadásul eléggé le van butítva, rengeteg dolog automatizálható.
Azért van mert nem adta hozzá a frontvonalhoz az egységeket.Te a HOI-ban használod a battle plant vagy maunálisan csinálod a dolgokat?
Mert a tutorialan is olyan ostoba, hogy kijelöltem a 18 ho-t és EGYNEK adott parancsot az MI támadni, a többinél ott a piros felkiáltójel.