Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na akkor tolok egy jó kis Grofaz kampányt a Hoi3 blackiceban. Aztán rátekerek a 4re is. Kár hogy a 4 sokkal bugyutábbHoI 4 Black Ice béta mód van már 1.11.13.-hoz.
Mondjuk van előfizu. És igazából ha kiszámolom évekig játszhatok az árából mind eu4el mind hoi4elIgen a DLC meg nagyon drága...
Hát, ez tutorial érdekes. Kiadtam a parancsokat, majd az MI vezérelt sereget jól elveri az MI.
Ebből aztán lehet tanulni...
Kocka olvtársak, kis segítség kéne, megvettem a Hearts of Iron 4 et, nagyon tetszik , de a lényeg, a háborúzás nem megy. Van e valami elérhető , könnyen áttekinthető manual hozzá magyarul ?
A frontvonalaimban mindig káosz van, a tengeri hadviselés ugyanez.
Tapasztalat híján nem tudom melyik doktrina éri meg, miképp fejlesszem a hadosztályaimat hogy minél harcképesebbek legyenek stb.
Az az igazság, hogy a HOI4 a fejlesztések során folyamatosan átalakul.Kocka olvtársak, kis segítség kéne, megvettem a Hearts of Iron 4 et, nagyon tetszik , de a lényeg, a háborúzás nem megy. Van e valami elérhető , könnyen áttekinthető manual hozzá magyarul ?
A frontvonalaimban mindig káosz van, a tengeri hadviselés ugyanez.
Tapasztalat híján nem tudom melyik doktrina éri meg, miképp fejlesszem a hadosztályaimat hogy minél harcképesebbek legyenek stb.
ezt hagytam utoljára.... nagyon nem volt kedvem hozzá de elsőre összejött... mondjuk szegény régi gépen nem likolta a dolgot
ezt hagytam utoljára.... nagyon nem volt kedvem hozzá de elsőre összejött... mondjuk szegény régi gépen nem likolta a dolgot
ja, kb ennyiKonkrétan semmit sem csináltam, átdobtam a csapatokat Javara, szénné erődítettem a kikötőket aztán megvártam gyorsítva 1945-öt.
Pont az a három ami eddig is megvolt.Hearts of irone IV-hez ingyé van 3 DLC steamon.
Nekem csak 1 szerencsérePont az a három ami eddig is megvolt.
Megvan az összes, az új különösen vicces a fegyverkereskedelmével,Nekem csak 1 szerencsére
Most a Humankindhoz vettem meg mindent. Az utolsó korszakig tényleg élvezetes az a játék. Majd húsvétkor vagy karácsonykor megveszem a Paradox dlcket is. Időm úgysincs elég.Nekem csak 1 szerencsére