Van humorérzékeAz Oresnyik rendszert fikázó NATO-nak azt javasolja Putyin,hogy adjanak meg neki Kijevben egy célpontot,és vigyék oda az összes légvédelmüket a célt megvédeni.
Mondjuk megnézném a videókat a tesztről. De a közelben nem lennék...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van humorérzékeAz Oresnyik rendszert fikázó NATO-nak azt javasolja Putyin,hogy adjanak meg neki Kijevben egy célpontot,és vigyék oda az összes légvédelmüket a célt megvédeni.
Szerintem mostmár azért várják őket! Nem hiszem, hogy ugyan azt a hibát elkövetik mint a nyáron! Bár oroszok fene se tudja!Én is nagyon úgy érzem, hogy 1-2 héten belül egy Kurszkhoz hasonlónak neki rugaszkodnak.
Hidd el, ezzel az autóval nem tudsz mellélőni, mondta a használtautó kereskedő a havernak. Azt is mondta, hidd el, a bróker srác itt az iroda sarkában a létező lgjobb biztosítást fogja megkötni neked. Haver elhitte, hiszen kétszer is olyan szépen kérték erre. Később kiderült, hogy a kocsival mellélőtt, a biztosítása pedig messze nem a lgjobb volt a piacon.Ez hülyeség. Ott bicsaklik meg az egész gondolkozásod, hogy csak olyan békében tudsz gondolkozni ami az oroszoknak jó. El sem tudod képzelni, hogy nem csak ilyen béke lehetséges. Nem akarok messzire menni, de Putyin bármikor mondhatja (elméletben), hogy megyek vissza a 22-es határok mögé. Hidd el, hogy abban a pillanatban, hogy ezt kiejti a száján béke lenne, mert a nyugat egy ilyen békét pillanatok alatt nyomna le az ukránok torkán, ha akarják ha nem. De hidd el, hogy akkor is azonnal tűzszünet lenne, ha Putyin azt mondaná, hogy minden orosz megáll ott ahol van, ha minden ukrán is megáll ott ahol van. Hidd el, hogy egy ilyen fegyverszünetet is lenyomna az ukránok torrkán a nyugat, ha akarják az ukránok ha nem. Azt felejted el, hogy 2022. február 24-én Oroszország támadta meg Ukrajnát és kezdett bele egy területszerző háborúba és nem fordítva történt! Innentől kezdbve az agresszor oldalán pattog a labda mind a fegyverszünet mind a béke kapcsán.
Hol? Talán Brjanszk felé megpróbálhatják,de ott meg rohadt közel a belorusz határ.Én is nagyon úgy érzem, hogy 1-2 héten belül egy Kurszkhoz hasonlónak neki rugaszkodnak.
Itt a teljes videó kérdés és a válsz!Van humorérzéke
Mondjuk megnézném a videókat a tesztről. De a közelben nem lennék...
Meg azért a katonák is érzik hogy ebből jól nem fognak kijönni őket lesz a legg nehezebb motiválni hogy támadjanak.Hol? Talán Brjanszk felé megpróbálhatják,de ott meg rohadt közel a belorusz határ.
Micsoda? Oroszország elismerte Ukrajna területi függetlenségét (garantálta is azt), sőt elismerte a független ukran államot is. Értem én, hogy Moszkva és a szemellenzősség tisztára mosta az agyad, de ekkora baromságot nem kéne mondani.Hidd el, ezzel az autóval nem tudsz mellélőni, mondta a használtautó kereskedő a havernak. Azt is mondta, hidd el, a bróker srác itt az iroda sarkában a létező lgjobb biztosítást fogja megkötni neked. Haver elhitte, hiszen kétszer is olyan szépen kérték erre. Később kiderült, hogy a kocsival mellélőtt, a biztosítása pedig messze nem a lgjobb volt a piacon.
Az oroszok pedig fondorlatos módon 2022-ben nem területszerző, hanem saját területüket védő harcot indítottak.
Nem mernék erre mérget venni. Több orosz oldalon látott ordas hiba után gondolták többen, hogy most aztán már nem lehet több és mégis jött a következô. Az ukránok pedig szó mi szó ki tudták ezeket nem egy esetben használni -jaaah nyilván nem saját kútfőből…Szerintem mostmár azért várják őket! Nem hiszem, hogy ugyan azt a hibát elkövetik mint a nyáron! Bár oroszok fene se tudja!
Talán ott. Erre csak tippjeim lennének, viszont azt gondolom, hogy megpróbálnak még egyszer -talán utoljára- hatost dobni és ezreket vagy inkább még többeket áldoznak fel Trump beiktatása előtt, hogy partiban tartsák magukat.Hol? Talán Brjanszk felé megpróbálhatják,de ott meg rohadt közel a belorusz határ.
Szerintem megtoljàk Kurszkot, erőből megint.Hol? Talán Brjanszk felé megpróbálhatják,de ott meg rohadt közel a belorusz határ.
Annak voltak feltételei is, amit már megbeszéltünk itt a fórumon, csak nem jutott el hozzád, vagy eljutott csak a narratívádba ütközik ezért nem veszel róla tudomást. (most akartam egyet szektázni is, csak azt neked szabad itt a fórumon retorzió nélkül)Micsoda? Oroszország elismerte Ukrajna területi függetlenségét (garantálta is azt), sőt elismerte a független ukran államot is. Értem én, hogy Moszkva és a szemellenzősség tisztára mosta az agyad, de ekkora baromságot nem kéne mondani.