Csak Poloniust tudom ide idézni: "Though this be madness, yet there is
method in ‘t."
Az írást legtöbben kizárólag azért fikázzák, mert a PS-hoz köthető, de a tartalmát igazából fel sem fogják. Pedig ránk nézve ez sokkal komolyabb következmény, minthogy Záhonynál a túloldalon oroszok csinálnák a határellenőrzést.
Nem tudom, hogy sikerül-e ez a Trump-féle béketerv, de valószínűsítem, hogy ebben Zselének nem fognak lapot osztani, ő készen kapja majd a tortát, úgy, hogy az már fel lesz szelve és a szeletek névvel lesznek felcimkézve. És lehet, hogy egyik sem lesz zselés
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
A Putyin-Trump kontakt izgalmasabb lesz, mint gondolnánk. Trump ugyanis erősen hangulatember, Putykó meg a világpolitika egy nagyon öreg rókája, aki kitűnően sakkozik egy 8x8-nál sokkal nagyobb táblán. Én úgy gondolom, hogy végül az oroszoknak legkedvezőbb verzió lesz meghirdetve, persze csillagos-sávos csomagolásban, és mondjuk kiemelve azt a "nagyszerű eredményt", hogy végül csak elérték, hogy Zselé ha akarja aláírhatja a megállapodást...
Cserébe valószínűleg az oroszok fognak - persze nem ajándékba - ritkaföldfémeket szállítani az USA-ba, mert az azért átjött, hogy a jenkiknek a kínaiak korlátozásokról hozott intézkedése ütőeret ért...
Ha lesz megállapodás, akkor a szankciók nagy része is megy a kukába, persze fenntartva, hogy az EU, ha akarja továbbra is élhet velük
![Smile :) :)](/data/assets/smilies/smile.png)
biztosan eredményesen fogja kivéreztetni magát!
). Az egész nagy vesztese egyébként a szerencsétlen ukrán gyalogok mellett Európa lesz, aki ezt a liberálsöpredéket a hatalomba engedte, és hagyta, hogy a bárónő és sleppje a nyakára üljön. Régen ennél kevesebbért is máglyára küldtek boszorkányokat...
(Kíváncsi leszek azért a balti sakálkölykök visítására, ha mégis béke lesz a fronton...
)