[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 452
86 650
113
Nem tagadom, annyit állítok hogy hitelt érdemlően én még csak olyan bemutatott foglyokat láttam ahol mutogatták az orosz katonakönyvet, ázsiai vonásokkal - pont mint a burjátok/jakutok - hogy lám lám, ÉKoreai fogoly!

Őszinte leszek, teljesen rendben van szerintem ha vannak koreaiak, azok után hogy a nyugat is küld mindent tesztelni gyanús hogy sokszor személyzettel is, + kiképzőket, SF-et, nincs nagyon mire csodálkozni, ha a keleti blokk is ezt csinálja.
Az a baj, hogy neked semmi sem hiteltérdemlő, csak a mi Moszkvából jön, de az kritika nélkül! A baj csak az, hogy nem pusztán ukrán bemondásra vannak ott a koreaiak. A koreaiakat tagadni már ne is haragudj, de túlmutata az elvakult butaságon. Bár hozzáteszem, hogy @Cevat kolléga a minősített esete annak amit te képviselsz, szóval bocsánatot kell kérnem, mert még véletlen sem te vagy itt a legalja!

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 068
62 571
113
Akkor a koreai katonák is orosz erők?
Ne beszéljünk marhaságokat.
Azèrt kèzzel fogható bizonyitékokat nem láttunk. Nem elég csak tényként hivatkozni arra, hogy "köztudomâsú, hogy é-koreaiak harcolnak, akiket súlyos veszteségeik miatt idöközben ki kellett vonjanak a frontról".
Ukrân mesék ugyebár nem számitanak. Hol a sok halott? A foglyok sajnos belehaltak sebesüléseikbe stb.
Ismerve az ukránokat, ha lenne bizonyitékuk, azt már rëgesrégen bemutatták volna a világ összes médiájának. Az folyna a vizcsapból is 24/24. Ez a fake news csak egy a sok ukrân próbâlkozâs közül, amivel valahogy be szerették volna vonni a nyugatot a háborúba. Na, ez nem jött be. Jöhet a következö kisérlet...:)
Jó narrativa: Koreaiak harcoltak a fronton, sulyos veszteségeket szenvedtek, aztán kivonták öket a frontról. Voltak âllitólag aztán eltüntek.
Ki beszél marhaságokat? Véletlenül sem te, ugye?

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 541
52 878
113
Az a baj, hogy neked semmi sem hiteltérdemlő, csak a mi Moszkvából jön, de az kritika nélkül! A baj csak az, hogy nem pusztán ukrán bemondásra vannak ott a koreaiak. A koreaiakat tagadni már ne is haragudj, de túlmutata az elvakult butaságon. Bár hozzáteszem, hogy @Cevat kolléga a minősített esete annak amit te képviselsz, szóval bocsánatot kell kérnem, mert még véletlen sem te vagy itt a legalja!
Ahogy írtam, ki nem zárok semmit sem, simán elhiszem hogy vannak koreai SF-ek, tüzérek a Koksanokkal, saját MLRS cumóval, miért ne lehetnének ott ők is élesben próbálni, tesztelni magukat, eszközeiket?! Van szerződésük is oroszokkal, Kurszkban is szinte biztosra veszem bent vannak lövészekkel. Amit nem hiszek el, hogy hústámadásokat hajtanak végre ukránok ellen mint a lándzsa hegye oroszok helyett ukrajna nemzetközileg elismert határain belül, mert erre NEKEM kevés az hogy mutatnak az ukrik megfogott burjátot orosz katonakönyvvel :D!

Ezres elesett koreiaiak, hol a hiteles bizonyíték? Raktok be halszem optikás drónvideókat 144p-s felbontásban, hogy valwmi traktor dózerol valamit be a homályban, és bemondásra el kéne hinnem hogy ott van a sok fejét gránáttal halála előtt lerobbantó É koreai hullája épp tömegsírba rakva ezrével, akiket már ki is vontak ezért, de vissza lettek küldve, aki megszökött az meg kamerába boldogan telefonál haza kiccsaládnak, akiket Kim NYILVÁN nem rakna ilyenért légvédelmi gépágyú elé, meg nyilván mindenki videotelefonál az országban ?!

Ne röhögjünk ezek után körbe :p?!

AchtungPanzer

Well-Known Member
2020. február 9.
270
1 272
93
P
Ja, hogy te csak simán tagadod az észak-koreai katonákat. Oké, ennél azért nincs lejjebb ezen a fórumon.
Próbálom megérteni dudi a logikádat : tehát az észak-korai katonákat nevezzük észak-koreainak, de a NATO országokból érkező katonákat ( tudom : önkéntesek, tanácsadók, kirándulók ... stb ) nevezzük ukránoknak. Jól értem ? :)

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 452
86 650
113
P

Próbálom megérteni dudi a logikádat : tehát az észak-korai katonákat nevezzük észak-koreainak, de a NATO országokból érkező katonákat ( tudom : önkéntesek, tanácsadók, kirándulók ... stb ) nevezzük ukránoknak. Jól értem ? :)
Marhaság az, amit ti kitaláltok, NATO orszagok katonái olyan formában harcolnak ebben a háborúban ahog, az Észak-Koreaiak. Így mar tetszik érteni?
Az egész érvrendszeretek alapja hibás, mert nincsenek úgy NATO országok katonái ott ahog, az Észak-Koreaiak.

Ahogy írtam, ki nem zárok semmit sem, simán elhiszem hogy vannak koreai SF-ek, tüzérek a Koksanokkal, saját MLRS cumóval, miért ne lehetnének ott ők is élesben próbálni, tesztelni magukat, eszközeiket?! Van szerződésük is oroszokkal, Kurszkban is szinte biztosra veszem bent vannak lövészekkel. Amit nem hiszek el, hogy hústámadásokat hajtanak végre ukránok ellen mint a lándzsa hegye oroszok helyett ukrajna nemzetközileg elismert határain belül, mert erre NEKEM kevés az hogy mutatnak az ukrik megfogott burjátot orosz katonakönyvvel :D!

Ezres elesett koreiaiak, hol a hiteles bizonyíték? Raktok be halszem optikás drónvideókat 144p-s felbontásban, hogy valwmi traktor dózerol valamit be a homályban, és bemondásra el kéne hinnem hogy ott van a sok fejét gránáttal halála előtt lerobbantó É koreai hullája épp tömegsírba rakva ezrével, akiket már ki is vontak ezért, de vissza lettek küldve, aki megszökött az meg kamerába boldogan telefonál haza kiccsaládnak, akiket Kim NYILVÁN nem rakna ilyenért légvédelmi gépágyú elé, meg nyilván mindenki videotelefonál az országban ?!

Ne röhögjünk ezek után körbe :p?!
Látod, tagadod a több ezer egyszerű Észak-Koreai lövész katonát. Oké ez azért megis más minőség mint az a faszság amivel a kolléga állt elő, de a valósághoz ugyanúgy nincs sok köze.

Cevat

Well-Known Member
2020. október 22.
1 118
3 016
113
En csak arra utaltam nem tudja senki bizonyitani,hogy barmilyen elfogottnak mutogatott koreai tenylegesen eszaki es nem deli...Meg te sem.

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 517
10 303
113
Marhaság az, amit ti kitaláltok, NATO orszagok katonái olyan formában harcolnak ebben a háborúban ahog, az Észak-Koreaiak. Így mar tetszik érteni?
Az egész érvrendszeretek alapja hibás, mert nincsenek úgy NATO országok katonái ott ahog, az Észak-Koreaiak.
De bizony dudi, pont úgy vannak ott.
A különbség annyi, hogy a nato régebben, az é. koreaiak pedig picit keletebbre vannak ott.

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
7 134
17 672
113
Drónfelvételek Orosz száloptikás FPV drónokról, amelyek két belga AIFV-B-C25 páncélozott személyszállítót és egy kanadai Roshel Senator páncélozott járművet égetnek el egy raktárban a harkovi régióbeli Kolodeznoje városában.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

FAB érkezés !

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 452
86 650
113
De bizony dudi, pont úgy vannak ott.
A különbség annyi, hogy a nato régebben, az é. koreaiak pedig picit keletebbre vannak ott.
Aha persze... Na erre nincs semmi bizonyítékod!

En csak arra utaltam nem tudja senki bizonyitani,hogy barmilyen elfogottnak mutogatott koreai tenylegesen eszaki es nem deli...Meg te sem.
Nem elegek a videók és a képek? Értem én, hogy fáj ez a dolog valamiért, de valóságot tagadni...

Cevat

Well-Known Member
2020. október 22.
1 118
3 016
113

Nem elegek a videók és a képek? Értem én, hogy fáj ez a dolog valamiért, de valóságot tagadni...
Nem elegendo.Mivel nincs semmilyen kulonbseg egy eszakon elo es egy delen elo koreai kozt es a nyelv is ugyanaz igy egy onmagat eszakinak kiado ember lehet deli is es forditva is.A jelenetek ahol nagy tavolsagban nagy tomegben rohamozo koreainak mondott katonak lathatoak lehet megrendezett es valodi is,lehet barmi.Semmire semmilyen bizonyitek nincs...Illetve mindenki arrol fogadja el ezeket amire eppen az erdeke a vagyai ugy kivanjak.Nem a valosagot tagadom de ez igy ilyen formaban eldonthetetlen innen.

Hegylakó

Well-Known Member
2019. január 17.
1 554
4 783
113

Ukrajna esetében a képek és a videók?
Mint bizonyíték?

A net tele van olyan képekkel, videókkal, animációkkal ami kamu.
Emlékszel még a mozgó hullákra, meg hasonlókra?

Lehet hogy igazad van…, de ne képekre és videókra alapozz. Legalább is ne Ukrajna esetében.

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 970
10 987
113
Dudi!

Bizonyítsd, amit állítasz. Ne minősítgess másokat, hanem linkeld a bizonyítékokat.
Ne Moszkvázzál, ne szektázzál, ne legaljázzál ember! Legyenek már golyóid! Mutass bizonyítékokat!
De nem olyanokat, mint a The Sun féle Leopard 2A5 szétlövés, ami náluk már orosz MBT volt. Vagy a rakétacsapás ami miatt Arestovich-nak mennie kellett.
Hitelt érdemlő bizonyítékok prezentálása nélkül te sem vagy más, mint a "szekta" tagja.

vontod

Well-Known Member
2017. június 14.
921
8 984
93

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 068
62 571
113
P

Duditól kb 10 v alatt nem emlékszem egy natokritikus megjegyzére. Ebböl én levonom azt a következtetést, hogy ö nem egy szabadidejében kommentelö, honvédelemhez közelálló valaki, mint sokan itt.
Azok az ezermester zseniális ukrânok maguk inditják a Stormshadowt stb.?
A németek azèrt nem akarnak Taurust szállitani Kievnek, mert német személyzet nèlkül azokat nem lehet használni. Az angoloknak, franciáknak nyilvánvalóan nincsenek ilyen gátlâsaik. Persze azok angolok, franciák, nem natokatonák. :)

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 452
86 650
113
Dudi!

Bizonyítsd, amit állítasz. Ne minősítgess másokat, hanem linkeld a bizonyítékokat.
Ne Moszkvázzál, ne szektázzál, ne legaljázzál ember! Legyenek már golyóid! Mutass bizonyítékokat!
De nem olyanokat, mint a The Sun féle Leopard 2A5 szétlövés, ami náluk már orosz MBT volt. Vagy a rakétacsapás ami miatt Arestovich-nak mennie kellett.
Hitelt érdemlő bizonyítékok prezentálása nélkül te sem vagy más, mint a "szekta" tagja.
Ott a bizonyíték a neten, ti nem fogadjátok el.
Nem elegendo.Mivel nincs semmilyen kulonbseg egy eszakon elo es egy delen elo koreai kozt es a nyelv is ugyanaz igy egy onmagat eszakinak kiado ember lehet deli is es forditva is.A jelenetek ahol nagy tavolsagban nagy tomegben rohamozo koreainak mondott katonak lathatoak lehet megrendezett es valodi is,lehet barmi.Semmire semmilyen bizonyitek nincs...Illetve mindenki arrol fogadja el ezeket amire eppen az erdeke a vagyai ugy kivanjak.Nem a valosagot tagadom de ez igy ilyen formaban eldonthetetlen innen.
Egy orosz és egy ukrán ember közt sincs különbség, szóval azt állítom, hogy az orosz haderő fele ukrán, az ukrán haderoő fele meg orosz. Bizonyítsd be az ellenkezőjét.

Ne kezdjünk már el hülyeségeket beszélni azért mert nem tetszik a valóság.

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
1 283
5 645
113
NATO páncélozott járműoszlop. Nem unod még ezt a baromságot? Tényleg ennyire kínkeserves elfogadni, hogy ukránok harcolnak?
De most komolyan szerinted csak ukránok harcolnak??? Mikor 3 éve folyamatosan napi szinten pusztul ki valamilyen zsoldos a világ összes tájáról? Te tényleg ekkora gyp-s vagy? Téged a valóságon kívül hála istennek semmi más nem zavar.