<blockquote rel="boki">
Tobbszor írtam, hogy az ukránok mindig kínoznak, egy kegyetlen banda.....
Téged olvasva teljesen egyértelmű, hogy ez itt a jó és a rossz harca.
Az embertelen barbár náci, aki amúgy zsidó is és emberevő, atlantista, kegyetlenkedő, aki nem is a hazájában harcol gyilkolja a gáncsnélküli, jóságos, szentpétervári, moszkvai, uráli saját hazáját védő önkéntest, aki puszta szívjósága is Mary Poppinsra emlékeztet.
Egyébként is Ukrajna hivatalos közigazgatási területén Ukránnak semmi keresnialója.
Ha jól figyeled a videókat látszik, hogy több helyen a 37* egymásután körbezárt katlanban mézeskalácsokat és cukrosbriósokat dobálnak be a szakik és az ettől cukorkómát kapott ukrofasisztaatlantistanácirasszista amúgy nem is katonákat fogságbaesésük után megel női nemiszervekkel várják, valamint jóféle diszótorossal.
Természetesen ezek az urkofasisztarasszitanáciatlantistahordabérenc mikor felébred azonnal elkezdi az emberevést és gyilkosászást, oroszok többszöri Dnyeperbelövését, amit a jóságos Motorola honvéd túlcukrozott Pilótakekszek szájbahelyezésével próbál meg kivédeni.
.............torzítások nélkül.
</blockquote>
Azért én különbséget tennék a sorállományú ukrán katona és a különféle önkéntes zászlóaljak tagjai között. Az önkéntesek között tényleg sok "urkofasisztarasszitanáciatlantistahordabérenc", saját kiposztolt fényképeiken villognak a tetkóikkal, egyenruháikkal, náci karlendítéssel.
Meg ott vannak a képek az összekötözött kezű, kivégzett szaki foglyokról. Szerintem nem photoshop...
Nyilván a másik oldalnak is meg van a maga motivációja, és megvannak a maga szélsőségesei. Csak a hollywoodi filmekben vannak Jók és Rosszak, a valós háborúban nem.
Motorola pedig nem, nem barátkozni akar velük. MEG AKARJA ŐKET ÖLNI.