Na idefigyelj drága aranyapám. Durva leszek mert a légúti vírusfertőzésem pálinkával kezelem, ergo az alkoholban lakozó igazság fájdalmas lesz. Én annak szurkolok, hogy mindenki a saját anyanyelvén szabadon beszélhessen és intézhesse ügyes bajos dolgait. Én annak a pártján állok, hogy a dombaszi orosznak és a kárpátaljai magyarnak egyaránt joga van az önrendelkezésre, anyanyelve szabad használatára, ősei hitének gyakorlására, atyái emlékeinek ápolására. Aki ezt bármilyen módon, önös érdekből, tettel vagy szóval korlátozni próbálja az a szememben nem sokat ér. Én annak az oldalán állok aki nem hajlandó meghalni egy korrupt velejéig romlott rendszerért. Vagy áruld már el nekem, hogy a finnországi svédek miért nem szeparatisták, holott a finn hadseregben anyanyelvükön kapják a parancsokat és külön svéd ezredben szolgálnak. Mégis zokszó nélkül harcba mennének a finn zászlóért mert Finnországot hazájuknak tekintik. Ukrajna viszont kapcarongyként bánik a nemzetiségeivel, nem kell hát csodálkozni, hogy azok nem rajonganak érte.
Ufff!!! Részemről téma lezárva mert borsót falra hajigálni kölök korom óta nem szoktam.
Ne bántsátok már Julipókot, ő csak a pénzből ért, és képtelen felfogni, hogy van aki másképpen gondolkodik, és vannak az anyagiakon túl más dolgok is amik számítanak az embernek. Ezért hadovál arról, hogy szurkoljatok Minszk 2 betartatásáért, mert akkor helyre áll az ukrán gazdaság és akkor jó lesz nektek. Ha megpróbálna elgondolkodni az önrendelkezés jogán, a szabad vallásgyakorláson és anyanyelvhasználaton, beállna a kék halál, és egésznap nem jutna túl a rendszere a betöltőképernyőn.