Aha, kösz. Nem vagyok orvos, nem fogom és nem tudom eldönteni, hogy kell e neki pszichiátriai kezelés vagy sem, de e kezelés -szerintem- nem zárja ki, hogy más jellegű gyógykezelést ne kapjon, mert ha beteg, akkor el kell látni.
Azért felmerülnek aggályok abból a szempontból, hogy olyan ország belügyeibe beleszólunk mint EP, akik lényegében semmilyen viszonyba nincsenek velünk, de nem verjük az asztalt, mikor újra előtérbe kerülnek olyan hírek, hogy a mi szárnyaink alá bebújni akaró Ukrajnának törvényes szolgálata az SzBU ellenzékieket rabol el, tart fogva, ellenzéki és orosz újságírók halnak meg. Illetve jó lenne, ha azt is elítélnék, hogy a krími tatár népet is súlyosan érintő terrortámadásokat hajtanak végre Ukrajna területéről, érzékelhető állami támogatással, úgymint az áramellátás szabotálása, vagy terrorista szervezet orosz határőrök elleni támadása. Bele sem merek gondolni, hogy ha az oroszok nem lépnek időben hány egészségügyi szolgáltatás állhatott volna le, hány tatár, ukrán, orosz gyermek hallt volna meg a szakszerű ellátás hiányában. Vagy ha a terroristákat nem állítják meg a határon -emberéletet is követelve, ki tudja, hogy nem-e egy iskola, vagy kórház mellett robbantanak, és mint tudjuk a halál nem válogat gyermekben-felnőttben, oroszban-tatárban.
Ha valami nem tetszik Oroszországgal kapcsolatban, akkor elítélhetjük, el kell ítélnünk; de akkor nem e kell elítélnünk kétszeresen, vagy háromszorosan, ha a mi szövetségesünk, barátunk, védencünk, mint Európai Unió követi el ugyan azt, vagy hasonlót tetteket?