Mondjuk kíváncsi vagyok hogy a már ismert történet analógiájára mikor lesz Kelet Ukrajna fölött légtérzár az oroszok által. Hogy a fagyi visszanyal mintájára ők is megmutathassák hogyan lehet egy ország hadseregét szarrá bombázni. És legalább 100 feletti robotrepülőgép és taktika rakéta bevetésével megmutathassák kinek hol a helye.
Ezt a légtérzár dolgot vagy én értelmezem rosszul vagy más. Mikor Líba fölött bevezették, azt hittem, hogy a líbiai légierő harci gépei ha felszállnak, azok ellen van. De nem, azokat lelőtték, ami meg a földön volt azt szarrábombázták, és nem csak a repülőket meg helikoptereket hanem minden katonai célpontot. A légtérzár meg erre nem kellene kiterjedjen, mert semmi köze hozza a földi célpontok levegőből történő bombázásának. (persze megtehették, mert túlerőben voltak)
Az orosz légtérzár ehez képest nem tudom milyen, lehet ha csak lelövik az összes MiG-et meg Mi-t ami felszáll és kész, számomra ez jelentené a légtérzárat, de lehet ha 1 perc alatt szarrábombázzák az "ukrán hadsereget" ami kivonult valamelyik kelet-ukrajnai város mellé, legyártanak 1000 halott blackwaterest, kéttucat halott CIA-st és 5-10000 halott jobbszektorost, aztán szólnának, hogy ez volt a figyelmeztetőlövés vaktölténnyel.