Te mosod össze a dolgokat ha szerinted az orosz nácik rúnái és horogkeresztjei a hazafiasságot jelképezik, az ukrán nácik rúnái és horogkeresztjei meg a nácizmust. Te mosod össze az Azovot, Jobb Szektort meg hasonlókat az államvezetéssel, pedig egyikük sincs a parlamentben, nem ők vezetik az országot, ők a lövészárokban görnyednek szemben a másik oldali megfelelőikkel.
Én soha nem védtem az ukrán nácikat, azokat akik tényleg azok, de te kollektíven kivetíted őket a teljes ukrán társadalomra. Nemzetiségi alapon kollektíven lenácizol mindenkit aki ukrán. Ez a kollektív kivetítés már odáig fajult, hogy 8-10 éves gyerekeket is lenácizol.
Tudod kiknek a gyakorlata az ilyen kollektív ítélkezés? A nácik csinálták pontosan ezt.
Kár ezen agyalni.
Tegyünk egy próbát!
Mindenki tudja, Te az ukrán külügy helyi kirendeltségétől kapod az anyagokat. Sehol máshol ezek a Kim- un Dzsong féle iskola nem dívik Európában.
Feljelentést teszünk Ukrajna ellen fasiszta szervezetek fegyveres kiképzése miatt, tevékenységük engedélyezése és biztosítása miatt. Garantáltan megnyerjük, főleg egy kis lengyel segítséggel. Fogadjunk, meg tudnám szervezni.
Ja, és téged is feljelentelek, fegyveres fasiszta mozgalmak propagálása miatt, hisz folyamatosan azt teszed, fegyveres fasiszta csoportok hősiességét szajkózod és segítségüket kéred.
Ne felejtsd, Mac-nek ki kell adnia az adataidat.
Nem, mintha nélküle nem lenne meg.
Két éven belül ez az ukrán kormány már nem lesz sehol, a volt vezetői ellen büntető eljárások fognak folyni nemzetközi bíróságokon.
Én meg fogom várni.
És nevetni fogok.
A világ változik, mint már oly sokszor a múltban.
Mindig a gazdaság először és utána harc által a hatalomgyakorlás, mert a gyakorlók sosem veszik észre, hogy már nem ők a gazdasági erő.
Athén, Róma, az angol főnemesség, mind már gazdasági másodhatalom volt és a hadsereg volt hivatott biztosítani a rendszert, de a rendszer nem bírta fizetni a hadsereget.
Most is egy ilyen gazdasági helycsere látható. És a háborúk nem tudják megakadályozni a több pólusú világ kialakulását.
Csak gyorsítják.
És a kapálódzás az USA külügyben csak erősíti saját csatlósaiban a csatlósérzést és a kitérőmanőverek szükségét-vágyát.
Nézd, szerintem nagyon rossz lóra tettél, és nagyon meg akarsz felelni ennek az igénynek, de velük együtt fogsz eltűnni két éven belül.
Szerintem gyorsan meg kellene tanulnod valamilyen nyelven, vagy csak figyelmesen olvasni az itteni cikkeket.
Bár, én is ritkán olvasom miattad, inkább más fórumokat olvasok.
Megértem, hogy te sem olvasod, hisz itt is főleg te vagy, abból a heti 168 óra komoly büntetés lehet, minek is olvasnál egy ilyen oldalt, ahol magaddal és a valósággal is szembesülhetsz.
De, lesz ennek a rövidtávú, egysíkú gondolkodásodnak böjtje.
Sajnállak érte.
Szorgos gyerek vagy, nagy karriert futhatnál be egy kábelkötegelő soron.