T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
a videón olyan kráter van mintha nyílegyenesen a földbe repült volna
orr nehéz volt az....a videón olyan kráter van mintha nyílegyenesen a földbe repült volna
Jól értem???Az USA növeli a nyomást Oroszországon, hogy sürgesse az ukrajnai helyzet megoldását. Újabb szankciók jönnek, együttműködnek az EU-val a meglévő szankciók fenntartásával és fejlesztik az ukrán védelmi erőket.
Oké, láttam a pilótát, de nem hiszemorr nehéz volt az....
Na végre egy jó hír amit hoztál, ott a tengeren úgy sem sok vizet zavarna, főleg úgy, hogy az amik nyakán maradt kb 60db az utolsót is 2015-ben leállítottákOliver Hazard Perry osztályú rombolókat ajánl az USA Ukrajna védelmi erejének növelésére.
https://www.unian.info/politics/103...tes-to-boost-defenses-in-black-azov-seas.html
Remélem jó drága a fentartása ezeknek a vasaknak. Én adnék az ukiknak 1 hordozót is, h tutira csődbe menjenekOké, láttam a pilótát, de nem hiszem
Na végre egy jó hír amit hoztál, ott a tengeren úgy sem sok vizet zavarna, főleg úgy, hogy az amik nyakán maradt kb 60db az utolsót is 2015-ben leállították
Inkább ez a rész az érdekes "Working with EU allies to keep sanctions in place" ezt én úgy fordítanám, hogy dolgozni kell azon, hogy az EU-t benne tudjuk tartani a szankciós csapatban... Szóval ők szankcióznak de az EU-ra is ráparancsolnak.Jól értem???
Már csak az USA hajlandó tovább szankciózni Oroszországot?
Inkább úgy, h arra törekszenek, hogy az EU továbbra is tartson ki az eddigi szankciók mellettInkább ez a rész az érdekes "Working with EU allies to keep sanctions in place" ezt én úgy fordítanám, hogy dolgozni kell azon, hogy az EU-t benne tudjuk tartani a szankciós csapatban... Szóval ők szankcióznak de az EU-ra is ráparancsolnak.
Végülis Göring is hasonlóan testes volt, a repülés hízlal?orr nehéz volt az....
És persze ingyért fel is újítja őket. 83-85-ös évjáratból elég sok vár eladásra. Van amelyiket már 4 éve selejtezték. De az ukránoknak jó lesz célt úszni a kalibroknak.Oliver Hazard Perry osztályú rombolókat ajánl az USA Ukrajna védelmi erejének növelésére.
https://www.unian.info/politics/103...tes-to-boost-defenses-in-black-azov-seas.html
Én megértem, hogy fejleszteni, meg modernizálni kell az ukrán hadsereget. DE mi a tökömnek kell flotta? Partra szálnak a Krimen? Azt a pénz amit elszórnak majd jó kis hitelprogram keretében (amit még 1000 év múlva is fizettetnek majd) ezekre a csónakokra, újítsanak fel tankokat, vagy költsenek több pénzt a kiképzésre, drónokra. Szeretem a hajókat, de totál haszontalanok az orosz flotta vagy partvédelem mellett és csak pénznyelők jelenlegi helyzetben szerintem. A Krim úgyis felejtős, mert ha a maci visszacsap annyi. Előtte meg meg kell oldani a DNR LNR helyzetet. Oda meg gyalogság kell a nagyobb településekre, meg gépesített erők és tüzérség. Ennek kellene lenni a prioritásnak, nem ilyen alig használt rozsdás konzerveknek. Lassan minden szart eladnak jó áron az Ukrán állam meg megveszi és még büszkén mutogatja is. Mint azok az angol páncélótóhk, amik csak céltáblának valók voltak, de sikerült elpaszolni az ukrán seregnek.
Oliver Hazard Perry osztályú rombolókat ajánl az USA Ukrajna védelmi erejének növelésére.
Figyeld a saját szemszögünkből, ez nekünk most jó és ennyi a lényeg, ha már a wikis adat igaz, hogy 1 ilyen darabja 122millió dollár + felújítás akkor már kevesebb ember hal meg a fronton hirtelen.Én megértem, hogy fejleszteni, meg modernizálni kell az ukrán hadsereget. DE mi a tökömnek kell flotta? Partra szálnak a Krimen? Azt a pénz amit elszórnak majd jó kis hitelprogram keretében (amit még 1000 év múlva is fizettetnek majd) ezekre a csónakokra, újítsanak fel tankokat, vagy költsenek több pénzt a kiképzésre, drónokra. Szeretem a hajókat, de totál haszontalanok az orosz flotta vagy partvédelem mellett és csak pénznyelők jelenlegi helyzetben szerintem. A Krim úgyis felejtős, mert ha a maci visszacsap annyi. Előtte meg meg kell oldani a DNR LNR helyzetet. Oda meg gyalogság kell a nagyobb településekre, meg gépesített erők és tüzérség. Ennek kellene lenni a prioritásnak, nem ilyen alig használt rozsdás konzerveknek. Lassan minden szart eladnak jó áron az Ukrán állam meg megveszi és még büszkén mutogatja is. Mint azok az angol páncélótóhk, amik csak céltáblának valók voltak, de sikerült elpaszolni az ukrán seregnek.
HURRÁÁÁÁ, ettől aztán fog fejlődni az ukrán gazdaság!!!Oliver Hazard Perry osztályú rombolókat ajánl az USA Ukrajna védelmi erejének növelésére.
Mi ez a nagy usa-ukran barátozás? Mi erdeke van az usa-nak ezt a szakadt, fereg bandát tamogatni?HURRÁÁÁÁ, ettől aztán fog fejlődni az ukrán gazdaság!!!
Egyébként az OHP az nem romboló (DD), hanem fregatt (FFG) hajóosztály, ott van a linkben is.
Mi érdeke Amerikának egy közvetlen Oroszország szomszédságában lévő ország támogatása, ami közvetve épp hadban áll velük? Mi érdeke az amcsiknak egyre közelebb terjeszkedni az orosz határok felé? Ez nem Ukrajnáról szól.Mi ez a nagy usa-ukran barátozás? Mi erdeke van az usa-nak ezt a szakadt, fereg bandát tamogatni?